Другий молитовний сніданок Державної кримінально-виконавчої служби

Актуально
03.05.2023
Другий молитовний сніданок Державної кримінально-виконавчої служби

Сьогодні, 3 травня 2023 року відбувся другий молитовний сніданок «Молитва, що об’єднує» у Міністерстві юстиції України. За ініціативи заступниці Міністра юстиції Олени Висоцької та Виконавчого директора Української християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» В’ячеслава Когута.

Участь взяли всі конфесії Всеукраїнської Ради Церков. Окрім служителів, також були представники Міністерства оборони України, Міністерства охорони здоров’я, Національної гвардії України, керівники пенітенціарних закладів, народні депутати Верховної Ради України, капелани та громадські діячі. А також був присутній Міністр юстиції – Денис Малюська.

Почався молитовний сніданок з хвилини мовчання та гімну України. Програму відкрили ініціатори – В’ячеслав Когут та Олена Висоцька. Молитви звершували представники Державної кримінально-виконавчої служби (ДКВС) та капелани.

В музичній програмі взяв участь Марк Сергєєв, музикант та служитель Мелітопольської Християнської Церкви (МХЦ). Нагадаємо, що на початку серпня окупаційна «влада» Мелітополя забрала будівлю МХЦ (пастор Віктор Сергеєв) і заборонила надалі проводити богослужіння. Храм цієї християнської громади – одна з найкрасивіших будівель у місті: величезна площа, оригінальний дизайн, продуманий ландшафт з пальмами та фонтаном.

Детальніше про це читайте тут.

Також до слова долучився директор міжнародної Асоціації тюремного служіння – Енді Корлі. Він виголосив основну й завершальну проповідь. Одна з його основних тез: Ісус Христос той, хто дає свободу ув’язненим і дає шанс почати нове життя.

Нагадаємо, що молитовні сніданки за участю ДКВС та Всеукраїнської Ради Церков вже стають спільною традицією. Перший сніданок відбувся 23 листопада 2022 року. Детальніше про нього читайте ТУТ.

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram