День міста в Білій Церкві святкували сімейними заходами

Актуально
15.09.2020
День міста в Білій Церкві святкували сімейними заходами

На галявині Гайок понад три сотні дітей та підлітків прийшли на свято “Всі разом за сім’ю!” З самого ранку і до різнього вечору малеча насолоджувалася атмоферою свята та брала участь в різних вікторинах і локаціях. А найвитриваліші залишилися на вечірній перегляд фільму просто неба. 

Мильні бульбашки, повітряні кульки, яскраві клоуни, вікторини із солодкими призами, ігри та конкурси для дітей, – усе це характеризує свято сім’ї у Білій Церкві. А локації із літературою: дитячі розфарбовки та яскраві ілюстровані книжечки діти розбирали за лічені хвилини. Усе це відбувалося під музичний супровід, який створював атмосферу впродовж усього дня. А на закінчення свята усі розмістилися на карематах на траві перед екраном для перегляду просімейного фільму просто неба.

Організатором свята виступила Білоцерківська рада церков. Мета заходу – укріплення природних українських родинних цінностей під гаслами “Всі разом за сім’ю!” та євангелізаційна складова.

“Ми раді, що змогли зробити свято жителям району Гайок. Хоч і не все реалізували з того, що собі раніше планували, через посилання карантинних заходів. Ми розуміємо усю відповідальність за життя та здоров’я своїх співгромадян, а тому намагалися дотримуватися усіх правил карантину та відмовилися від багатьох локацій, де ці норми могли бути порушені”, – говорить Олексій Кудинов, співорганізатор заходу.

Нагадаємо, у Білій Церкві вже кілька років поспіль проходить сімейний фестиваль та марш на захист родинних цінностей “Всі разом за сім’ю!” Усе це відбувається в рамках Всеукраїнської кампанії вуличних сімейних заходів по Україні. Осінній сезон цієї кампанії у 2020 році розпочав Кривий Ріг, провівши тижневий марафон сімейних івентів у своєму місті.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram