Сергій Гула увійшов до ТОП-10 популярних блогерів України

Експертиза
28.10.2020
Сергій Гула увійшов до ТОП-10 популярних блогерів України

Вийшов новий випуск програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ. Тема: “Гула з Ютубу”. Гість у студії: Сергій Гула – адвокат, резидент Кабінету експертів, блогер. Його канал в You Yube налічує понад 324 000 підписників. А перегляди окремих відео сягають 1 000 000. Вийшов цікавий та відвертий випуск про популярність його каналу в You Yube, актуальні адвокатські справи, боротьбу з фейками та правочинність національного карантину. Дивіться самі!

“Найголовніший виклик для нашого суспільства – це розуміння де є правда, а де брехня. Такого періоду брехні та інформаційної маніпуляції, як зараз, ще ніколи не було! Спілкуючись з багатьма людьми, зрозумів, що існує запит на достовірну інформацію з широкої низки правозахисних питань. Тому я вирішив створити власний ютуб-канал, щоб безкоштовно консультувати та інформувати українців про їхні права та механізми юридичного самозахисту”, – наголошує Сергій Гула.

“Особливої актуальності такі блоги набули в період карантину, коли громадянські свободи були несправедливо обмежені урядом. Свій канал я розцінюю як суспільний рупор. Він дає мені можливість говорити про актуальні суспільні виклики і консолідувати громадськість навколо просімейного порядку денного.

Медіа, які розгорнули так звану «антифейкову» кампанію проти мого каналу – це показник моєї результативної роботи. Я сприймаю це, як визнання впливу мого каналу на суспільну думку. Ці організації фінансуються фондами Сороса, який є активним захисником тотального вакцинування й підтримки ЛГБТ-диктатури у всьому світі. Саме ці питання я висвітлюю у своїх блогах. Я маю юридичний досвід і необхідні експертні знання з цих проблем. Веду цілу правозахисну антивакцинну кампанію та захищаю права природньої сім’ї в суді. Мої опоненти, намагаючись мене звинуватити, поводяться дуже дивно. Замість того, щоб довести фактами, де я кажу, на їхню думку, неправду, вони використовують формулювання «часткова маніпуляція». Але ви ж розумієте, що будь-який вислів можна назвати маніпулятивним! Наведу приклад, який трапився навколо мого відео про національне профілактичне щеплення вакциною проти COVID-19. В ньому я проаналізував використаний в офіційних джерелах вислів про те, що тільки всеохоплююче щеплення є безальтернативним шляхом для подолання поширення цієї хвороби в Україні. Мій коментар стосовно того, що такої вакцини взагалі не існує ще, а якби існувала – відсутні результати пробації її ефективності, тому як можна стверджувати, що те чого немає, може бути єдиним вирішенням проблеми – маніпуляція, фейк! А вони натомість, беручи мої слова, назвали їх маніпуляцією. Так от, сьогодні з’явилася ціла низка подібних організацій, які оголосили себе викривачами «фейків», при цьому маніпулятивно підмінюють науку та експертний підхід – створенням викривленої реальності за грантові кошти соросівських фондів”, – зазначив гість ефіру Сергій Гула.

Серед іншого, в програмі обговорили тему правочинності введення карантину та обмеження прав громадян в Україні.

Дивіться також програму КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ за участю Сергія Гули по темі тотального вакцинування

Читайте історію життя Сергія Гули на сайті “Всі разом!”

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проєктів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал! Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram