«Ми можемо виграти війну у Путіна, але руками Совсун програємо її всередині країни». Юрій Сиротюк у Кабінеті експертів

Експертиза
14.04.2023
«Ми можемо виграти війну у Путіна, але руками Совсун програємо її всередині країни». Юрій Сиротюк у Кабінеті експертів

У цьому випуску познайомитесь із військовим у Бахмуті та екс-депутатом Верховної Ради України Юрієм Сиротюком. Переглядаючи та слухаючи розмову складається враження, що тут зібраний весь концентрат самої важливої і цінної інформації та думок.

Про українців говорить: «Ми толерантне суспільство». Військовий розповідає, що він та його побратими хочуть жити в козацькій вільній країні. Також звертає увагу, що ця війна йде за збереження ідентичності нашого суспільства та культури. Наразі деякі депутати, як Інна Совсун штовхають законопроєкти (№ 9103) типу «на захист так званих ЛГБТ-військових». Але насправді йдеться не про їхні права та захист, а про ідентичні цілі, які втілює Путін – знищити українську ідентичність. Також додав, що на фронті ще не бачив ні одного представника ЛГБТ.

Ключова проблема, що очікує українців після війни – це демографічна. Не буде великої кількості людей, дітей, тобто і майбутнього розвитку країни. Тому оскільки ця проблема є, потрібно апелювати до сімейних, традиційних цінностей та підтримки сімей держави. Якщо ж це не робити, зі сторони ЛГБТ-угрупування буде продовжуватись агресивне нав’язування протилежної ідеології.

Важливо зазначити, що Совсун була першим заступником Міністра освіти і науки України у 2014 – 2016 роках. За час її посади не відновлено воєнні кафедри та закриті всі факультети історії у вузах України. У 2014 році був проголосований проєкт Юрія Сиротюка про національно-патріотичне виховання, яке передбачало збільшити до двох уроків у школах для навчання дітей самозахисту. Екс-депутат Верховної Ради Юрій розповідає у студії: «Це постанова Верховної Ради, тобто закон. Однак, вона не виконувала його. У відповідь говорила, нащо нашим дітям це. Дійсно, краще вчити по гей-парадам ходити».

Зрозуміло, що це потрібно зупиняти, але Україна виграє тільки тоді, коли буде справжньою Україною. На фронті пан Юрій нагадує своїм молодим побратимам, ким були їхні батьки, діди, і що наш народ споконвіків є козацький, вільний, сміливий.

Гість вважає, що світ може врятувати повернення до традиційних цінностей та віра. Але зауважує: «Важливо відповідати тому у що ти віриш».

Переглядайте випуск та залишайте свій відгук! Це справді цінно для нас.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram