Жителі Миколаєва масово підписують звернення проти підручника про «одностатеві сім’ї»

Актуально
24.01.2022
Жителі Миколаєва масово підписують звернення проти підручника про «одностатеві сім’ї»

У неділю, 23 січня, у Миколаєві розпочався збір підписів проти пропаганди гомосексуалізму у шкільних підручниках. Громадяни звертаються до Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета із вимогою не надавати гриф підручнику «Етика» для 5 класу (автори Т. Мелещенко, О. Желіба, Т. Бакка, Є. Ашортіа, Л. Козіна).

Лише за кілька годин до заходу долучилися понад 300 громадян. У ньому взяли участь віряни з кількох євангельських церков, про що було зроблено відповідне оголошення під час служіння. Збір підписів, наразі, триває.

Громадян обурило те, що підручник містить зображення пар гомосексуалістів і лесбійок разом із дітьми, які, на думку авторів, є сім’ями. Цей підручник, який мав бути про мораль і етику, у цьому розділі містить пряму пропаганду ідей ЛГБТ-угрупування. Наявність такого ідеологічного концепту прямо суперечить моральним і етичним нормам українців.

«Ми не маємо права мовчати і повинні активно відстоювати наші християнські сімейні цінності. Особливо, коли мова йде про виховання наших дітей», − вважають жителі Миколаєва.

Нагадаємо, в українські підручники для дітей віку 10 років хочуть інтегрувати розділ про пари гомосексуалістів і лесбійок, які виховують дітей і які, на думку авторів, є сім’ями. В ньому запропоновані ілюстрації і заклик «Розглянь ілюстрації та визнач, які бувають види сімей». На нашу думку, це прямо суперечить Конституції України і Сімейному кодексу. Обидва закони прямо зазначають, що шлюб і сім’я – виключно законний союз чоловіка і жінки, які народжують та виховують дітей. Зображення одностатевих пар з дітьми як форм сім’ї є свідомою пропагандою ЛГБТ-ідеології для дітей молодшого шкільного віку.

Миколаївці закликають усіх до цього заходу і дати рішучу відсіч черговій спробі нав’язування нашим дітям руйнівної ЛГБТ-ідеології. ТУТ можна завантажити зразок звернення.

Читайте також по темі:

Українським п’ятикласникам розкажуть про «одностатеві сім’ї»? Вже готується підручник

Навчальна шкільна і дошкільна програми будуть базуватися на природних сімейних цінностях – Рада Церков та МОН підписали угоду

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram