«Заради сімей»: магазин техніки Eldorado.ua задекларував свою місію

Актуально
01.02.2022
«Заради сімей»: магазин техніки Eldorado.ua задекларував свою місію

Мережа магазинів побутової техніки Eldorado.ua ще восени змінила свій стиль. Тепер цінності компанії та слоган: «Заради сімей» створюють образ соціально відповідального бізнесу. Сама ж генеральний директор зазначає, що таке позиціонування визначає пріоритет сімейних цінностей у корпоративній культурі та створює турботу і про сім’ї співробітників. На оновленому логотипі зображені тато, мама і двоє діток. Рух «Всі разом!» вважає таке позиціонування дуже вдалим з точки зору як трансляції цінностей, так і потреб клієнтів.

Довгий час компанія Eldorado.ua була відома як «Територія низьких цін». Ребрендинг змінив повністю концепцію, місію, візуальний стиль. Вікторія Кривинець, арт-директор агентства, яке розробляло стиль, говорить: «Вони (мультяшні герої на логотипі – ред.) говорять з нами через емоційну складову техніки. В Ельдородині ніхто ніколи не скаже “купуй нову мультиварку”, а скаже “заради теплих сніданків”, бо їх завдання нагадувати, що найголовніші речі у житті – це не речі, а приємні сімейні моменти».

Також генеральний директор компанії Ельдорадо.ua Віра Вітінська в інтерв’ю Delo.ua зазначила, що впевненість людини напряму залежить від благополуччя її родини. А саме поняття родини включає в себе тата, маму, дітей, а також бабусю, дідуся, братів-сестер і всіх рідних людей. Зокрема, Вітінська сказала: «Коли йдеться про сімейні цінності, то це насамперед підтримка, турбота і надійність. Адже сім’я складається не тільки з батьків і дітей, це й дідусі та бабусі, брати та сестри, всі рідні і близькі, хто піклується про нас, а ми про них. Як наші співробітники піклуються про те, щоб кожна сім’я отримала якісні покупки та сервіс, так і ми хочемо дбати про наших співробітників, щоб вони відчували впевненість».

Рух «Всі разом!» всіляко підтримує кожен бізнес, який у своїх цінностях має родини та сімейний затишок. Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!» так коментує ребрендинг: «Компанія Eldorado.ua надзвичайно вдало оновила філософію і концепцію свого бренду. Гасло “Заради сімей” ідеально відображає місію і покликання цієї торгівельної мережі. Батьки, матері, діти, бабусі, дідусі – споріднені домогосподарства є найстабільнішими клієнтами. Орієнтація бізнесу саме на потреби і на цінності сімей – це і про комерційний успіх, і про соціальну відповідальність одночасно».

Нагадаємо, раніше у програмі Кабінет експертів Зиновій Свереда, резидент Кабінету експертів, доктор соціальної економіки, розповідав як створити сімейний бізнес. Він дав відповіді на питання що потрібно для того, щоб розпочати мале підприємництво/ ФОП зусиллями родини, які фактори потрібно врахувати для того, щоб не “прогоріти”. Дивіться випуск ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram