За тиждень Україною роз’їхалися чотири мікроавтобуси гуманітарної допомоги від руху «Всі разом!»

Актуально
10.06.2022
За тиждень Україною роз’їхалися чотири мікроавтобуси гуманітарної допомоги від руху «Всі разом!»

З понеділка організація «Всі разом!» розпочала відправку гуманітарних вантажів по всій країні за допомогою мікроавтобусів. Майже десять тон їжі, ліків, одягу та гігієни поїхало для біженців та військових в різні міста: Андрушівку Житомирської обл, Слов’янськ Донецької обл, Хмельницький та в Сарни Рівненської обл, звідки вантаж направиться на лінію фронту. Розвозку по містах здійснювали друзі та партнери руху «Всі разом!» Це рекордна для організації кількість автобусних відправок за короткий проміжок часу.

У понеділок, вівторок та середу склад руху «Всі разом!» працював понаднормово: із локації завантажили майже 10 тон продукції в чотири мікроавтобуси. Серед усього були продукти харчування (мука, цукор, гречка, рис, вівсянка, макарони, томатна паста, рибні та м’ясні консерви, боби, олія тощо), жіноча, чоловіча та дитяча гігієна, ліки та одяг. Усі ці речі спрямовуються до біженців та переселенців, багатодітних родин, людей в прифронтових зонах, а також для військових.

Перший вантаж – понад 3 тони поїхав до Андрушівської територіальної громади Житомирської області. В місті перебуває величезна кількість біженців з різних областей, а також на базі ліцею волонтери готують їжу для військових. Рух «Всі разом!» надіслав уже третій бус до цього міста.

Другий мікроавтобус із 2 тонами гуманітарної допомоги вирушив на Хмельниччину. Там євангельська церква на чолі з пастором Ростиславом Кудіним приймає біженців. І цей вантаж буде розподілений між родинами переселенців та людей, що мають потребу в допомозі.

Ще один вантаж доправили до Слов’янська, що на Донеччині. Там у міській військовій адміністрації гуманітарну допомогу розподілять між жителями прифронтового міста та частину надішлють військовим, які героїчно боронять Україну.

І останній за тиждень, четвертий вантажний автобус вирушив до Сарн Рівненської області. В місті на базі євангельської церкви формуються продуктові набори для жителів прифронтових областей. А також частину речей відвозять на передову для воїнів. Зокрема, гуманітарний вантаж руху «Всі разом!» отримають жителі Запорізької, Миколаївської областей та воїни в Донецькому та Луганському регіонах.

Попри активність в вантажних розвозках, команда організації не забуває про персональні відправки для родин. За тиждень близько 15 посилок поїхало поштовим зв’язком в різні точки України.

Рух «Всі разом!» дякує фонду “We stand with Ukraine” за наданий гуманітарний вантаж, який організація може роздавати українцям, що потребують допомоги. Підтримати рух «Всі разом!» в благодійній діяльності можна, здійснивши добровільний внесок на карту організації. Ці кошти будуть витрачені на поштові розсилки, пальне для авто та інші потреби. Карта: 4246 0010 3010 7910 (призначення: добровільна пожертва).

Нагадаємо, на початку червня понад півтори сотні сімей біженців з Херсонщини отримали допомогу від руху «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram