Понад півтори сотні сімей біженців з Херсонщини отримали допомогу від руху «Всі разом!»

Актуально
04.06.2022
Понад півтори сотні сімей біженців з Херсонщини отримали допомогу від руху «Всі разом!»

Українська Херсонщина перебуває під тимчасовою окупацією. Люди не хочуть жити під російським ярмом і намагаються разом з родинами виїхати на підконтрольні Україні території. Жителі лишають всі свої речі та майно, аби врятуватися. Рух «Всі разом!» підтримав такі родини біженців з Херсону, Скадовська та усієї області. За тиждень спеціально для переселенців з цієї області команда руху сформувала та надіслала 163 посилки, вагою в середньому 10 кг на суму вмісту 1000 – 2000 грн! Усі відправлення поштою здійснювалися за рахунок руху «Всі разом!»

Підтримати біженців з Херсонської області стало для руху «Всі разом!» справою честі. Адже область уже тривалий час перебуває в тимчасовій окупації російської армії, а щодня випливають страшні новини про звірства росіян на окупованій території. Люди, які приймають рішення виїхати, ризикують своїм життям заради порятунку. А тому з гаслом в серці «Херсон – це Україна!», команда руху «Всі разом!» ретельно наповнювала кожну з 163 коробок найбільш необхідними для біженців речами. Посилки були розраховані на сім’ю і складалися з таких продуктів: речі особистої гігієни (чоловічої, жіночої та дитячої), ліки та вітаміни, крупи, кава, олія, рибні та м’ясні консерви, дитячі пюре, джем, локшина швидкого приготування, сухі сніданки, мариновані шампіньйони тощо. А також в кожну коробку волонтери поклали Євангелії, надані партнерами руху – «Місією Євразією».

Зібрані коробки з гуманітарною допомогою надсилалися поштовим зв’язком на індивідуальні адреси кожної родини. Усі відправки здійснювалися за рахунок руху «Всі разом!» і загалом сягнули майже 10 тисяч грн! Підтримати рух «Всі разом!» в благодійній діяльності можна, здійснивши добровільний внесок на карту організації. Ці кошти будуть витрачені на поштові розсилки, пальне для авто та інші потреби. Карта: 4246 0010 3010 7910 (призначення: добровільна пожертва).

«На Херсонщині триває тимчасова, але глибока і нахабна окупація. Мешканці області та моєї рідної Скадовщини люблять Україну та хочуть жити у вільній державі. Багатьом не вдається виїхати, бо область фактично заблокована. І ми шукаємо всі можливості, щоб допомогти українцям з мого рідного краю або їхнім рідним, які нині перебувають в різних містах України. Разом діємо, щоб підтримати якомога більшу кількість земляків. Україна переможе!» – каже голова руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук.

Якщо Ви або Ваші рідні потребують допомоги, Ви можете подати заявку на допомогу від руху «Всі разом!» ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram