Євген Карась розповів про зв’язок наркотичної індустрії та ЛГБТ-угрупування

Актуально
20.05.2022
Євген Карась розповів про зв’язок наркотичної індустрії та ЛГБТ-угрупування

В Україні виникло кілька шокуючих термінів. Один з них – «наркокультура» та «правозахист наркокультури». Ще однією мовленнєвою маніпуляцією стало вживання замість слова «наркотики» – «клубні речовини». Прикладається багато філологічних надзусиль, аби призвичаїти, інтегрувати «захист прав людей вживати безпечно клубні речовини» в масову легальну інтелігентну культуру поруч із правом на працю чи відпочинок. Але найгірше те, що ЛГБТ-угрупування проникло і в «наркокультуру» та знайшло спосіб через наркотичні речовини вербувати до своєї спільноти неповнолітніх підлітків. Як це відбувається, розповів Євген Карась в студії програми Кабінет експертів .

«Чому ЛГБТ проникло в наркокультуру? Тому що наркотики – це сфера, яка вводить людей в стан зміненої свідомості і вони можуть не відповідати за свої вчинки, за свій рівень культури, бо людина просто стає твариною і може практикувати що-завгодно. Наркотики приваблюють  неповнолітніх, бо це заборонено, а, відповідно, цікаво. І ЛГБТ-угрупування побачило в цьому великий потенціал: під наркотичними речовинами неповнолітні практикують гомосексуалізм», – розповідає в студії програми Кабінет експертів Євген Карась, голова руху «Суспільство майбутнього». Нині він виконує бойові задачі на різних ділянках України. А в мирний час останні чотири роки займався антинаркотичною діяльністю. За цей час він і його команда із 200 волонтерів заблокували понад 21 500 телеграм-каналів, які розповсюджували наркотики.

В одному з таких телеграм-каналів Євген Карась прочитав у коментарях: «Навіщо ЛГБТ лізуть в наші наркоклуби?». А чоловіку на цей коментар відповідають: «Та ти не поспішай їх відхиляти. Може, під мефедроном ти знайдеш собі нормального хлопця і тобі теж сподобається».

Євген продовжує викривати схему ЛГБТ-угрупування: «Це так і працює: неповнолітній потрапляє в клуб, приймає наркотик, до нього починає клеїтися якийсь гомосексуаліст, а підліток не розуміє людина він чи фікус. Він вступає в неприродні збочені контакти під впливом наркотиків, а зранку йому кажуть, що «ти тепер один із нас». А коли він заперечує, його переконують – «як, ти ж це робив, назад нема дороги». Таким чином відбувається вербування неповнолітніх до ЛГБТ-угрупування».

Можливо, саме тому гомосексуалісти так ненавидять Карася, що навіть публічно бажали йому смерті на фронті. Про це рух «Всі разом!» писав раніше.

Подивитися повний випуск програми Кабінет експертів із Євгеном Карасем можна тут: https://youtu.be/ZxBeblXNwq8

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram