Як займатися сексом і робити аборт? Поради 10-річним дітям від видавництва «Основа»

Актуально
22.06.2020
Як займатися сексом і робити аборт? Поради 10-річним дітям від видавництва «Основа»

Харківська видавнича група «Основа» переклала з французької і випустила серію дитячих книжок під назвою «Енциклопедія статевого життя» для трьох вікових груп – 4-6, 7-9 і 10-13 років. Ми уважно прочитали і дізналися, які поради дають дітям…

У книжці для дітей 10 років є цілий розділ, який називається «Статевий акт». Автори деталізовано пояснюють хлопчикам і дівчатам, що таке оргазм і як його досягають. Всі етапи отримання сексуального задоволення описані з деталізацією всіх подробиць. І все це проілюстровано максимально натуралістичними зображеннями.Окремий розділ «Не зачинати дитину» пояснює, як діяти у разі небажаної вагітності. Дітям не тільки розказують та пояснюють, що таке аборт, а ще й рекомендують конкретний медичний препарат, який спричиняє викидень на ранній стадії, і вказують назву препарату. Тобто дитині спочатку пропонують практикувати статеве життя у 10 років, а якщо трапиться вагітність – просто вбивати вже зачате маля за допомогою пігулки. Про аборт розповідають як про щось цілком нормальне і буденне. Книга закликає молоде покоління не замислюватися про їхнє здоров`я та наслідки подібних дій.

Також у дитячій книзі наголошують на тому, що за бажання можна взагалі не мати дітей. І пояснюють: «Перенаселення – дуже на серйозна проблема, що спричиняє голод та бідність». Щоб не допустити цього, пишуть автори, слід пройти процедуру стерелізації: «Жінкам перев`язують фаллопієві труби. Таким чином, сперма не може потрапити ані до труб, ані до яйцеклітини». Так само розписано і про перев`язування сім`яних протоків чоловікам.

Ну і як же обійтися без розповіді про гомосексуалізм? «Кожному своя поведінка» – так назвали розділ, в якому дітей заохочують до одностатевих сексуальних стосунків. Мовляв, «гомосексуальність не є хворобою та саме у підлітковому віці вона визначається».

«Видавництво «Основа» цією серію нанесла значну шкоду своїй репутації. Ми рекомендуємо батькам уважно перевіряти книги, які вони купують власним дітям, щоб забезпечити їхню інформаційну безпеку», – зазначають в офісі руху «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram