Виступ СКАЙ на фестивалі «Всі разом за сім’ю!» у Києві: повна відеоверсія концерту

Актуально
15.06.2021
Виступ СКАЙ на фестивалі «Всі разом за сім’ю!» у Києві: повна відеоверсія концерту

Столичний фестиваль «Всі разом за сім’ю!» у музеї просто неба Пирогів тиждень тому, 6 червня, завершився довгоочікуваним виступом Олега Собчука та легендарного гурту СКАЙ. На останніх піснях задощило, та навіть це не змогло злякати шанувальників творчості гурту та учасників заходу. Вечірня програма поєднала в собі запальний концерт хедлайнера та смислову цінність «Є родина – є країна». Нижче у тексті – повне відео концерту Олега Собчука на фестивалі «Всі разом за сім’ю!»

Перед концертом гурту СКАЙ голова оргкомітету фестивалю «Всі разом за сім’ю!» Руслан Кухарчук звернувся до аудиторії із привітанням. Він разом із сином Веніамином зазначив: «Як добре, що є наші сім’ї: дружини і чоловіки, діти, батьки, дідусі, бабусі. Коли будете поруч з ними, скажіть їм про це». І нагадав гасло події: «Тато, мама, я – щаслива сім’я», розшифровуючи його так: «Сім’я – це чоловік, дружина і, відповідно, діти».

Гості заходу 6 червня ввечері в Пирогів насолоджувалися також вокалом у стилі поп-рок Оксамити Новачук. Це співачка, організатор “ЖивиФест”, голова Міжнародного руху “Живи”, мотиваційний спікер, автор книг, дружина і мама трьох дітей співатиме на фестивалі у Києві в Пирогів. А також своїх ноток на сцені додала і Анна Волобуєва, учасниця проекту “Голос країни – 9”.

Завершив концертний блок перед виходом гурту СКАЙ співак Ігор Грохоцький. У 2014 році він здобув перемогу на шоу «Голос країни» і відтоді став частим гостем на заходах закордоном та в Україні. Адже у співака дійсно голос та подача пісень особлива. Треки Ігоря постійно лунають на різних радіостанціях, а тепер учасники фестивалю «Всі разом за сім’ю!» насолодилися його звучанням вживу.

Історію про те, як у Києві відгримів фестиваль «Всі разом за сім’ю!» 5-6 червня, читайте ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram