«Всі разом за дітей!» – у різних містах України діти отримали подарунки через просімейні вуличні проекти

Актуально
22.06.2021
«Всі разом за дітей!» – у різних містах України діти отримали подарунки через просімейні вуличні проекти

Рух «Всі разом!» у співпраці із просімейними лідерами Білої Церкви, Кривого Рогу, Бродів та Бердянська забезпечив місцеві багатодітні родини подарунками «Сумка Самарянина». Місцеві організатори підійшли творчо до роздачі коробок та провели цілі акції та заходи по підтримці сімейних цінностей та батьківства, материнства і дитинства. Загалом охопили близько сотні родин та дітей. Як і хто отримував подарунки в різних містах, читайте нижче.

У Бродах Львівської області подарунки отримали діти із кризових сімей у честь великодніх свят. В основному це були підлітки віком 14-17 років в рамках проекту «Корпоративне наставництво». Організатори розповідають, що діти дуже тішилися листами, які були всередині коробок, із побажаннями гарно вчитися. А також вдячні за канцтовари, предмети гігієни та ігри. Координатором процесу виступив Володимир Ступак.

Кривий Ріг всередині червня провів денний вуличний табір для дітей, який тривав чотири дні. За цей час долучилося понад 80 дітей із усього міста із багатодітних родин та сімей із складними життєвими обставинами. На завершення табору організатори роздали дітям подарунки. Координатором процесу став Олег Подкопаєв.

У Бердянську під час акції до Дня захисту дітей відбулося свято, яке тривало три дні. Там учасників чекали батути, солодка вата, ігри і танці, аквагрим. Загалом долучилося близько півтисячі дітей та їхні батьки. Вкінці останнього дня свята подарунки розігрувалися між учасниками заходу. Координував процес Володимир Моісей.

Біла Церква, що на Київщині, 19 червня організувала справжнісінький родинний велозаїзд! До заходу долучився навіть мер міста – Геннадій Дикий. Понад сотня учасників долучилися до велозаїзду, на велосипедах каталися як дорослі, так і діти. На завершення заходу організатори подарували юним велосипедистам подарунки. Заїзд проходив в рамках «Шаленого червня». Координатором заходу був Олексій Кудинов.

«Дякуємо кожному місцевому просімейному лідеру за творчий підхід до реалізації подарунків. А також дякуємо місії «Сумка Самарянина» за можливість через ці подарунки популяризувати родинні цінності та підтримувати багатодітні сім’ї», – говорять в офісі руху «Всі разом!»

Нагадаємо, нині триває марафон вуличних сімейних подій по Україні. Якщо у Вашому місті запланована або уже пройшла вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху “Всі разом!”:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram