«Шалений червень» у Білій Церкві: спортивні змагання для сімей та особливих дітей

Актуально
16.06.2021
«Шалений червень» у Білій Церкві: спортивні змагання для сімей та особливих дітей

На Київщині у Білій Церкві 12 червня пройшов сімейний захід «Турнір з кросфіту». Вперше в місті така подія стала не лише спортивною, але й об’єднала сімей, які виховують дітей з особливими потребами. Турнір пройшов в рамках акції «Шалений червень» під лозунгом «Здорова сім’я – сильна країна». Впродовж червня організатори проведуть ще три спортивних заходи на укріплення сімейного взаєморозуміння, командного сімейного духу та підтримку родинних цінностей.

Турнір з кросфіту об’єднав близько двохсот учасників. Серед них змагалася особлива група – 18 сімей, які виховують дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами. А ще десяток родин з інклюзивними дітками вболівали на глядацьких місцях.

Організаторами виступили ініціативна група руху «Всі разом!» у Білій Церкві на чолі з Олексієм Кудиновим, місцеві депутати та клуб «Дайтан». Проте з метою реалізації проекту, в своїх зусиллях об’єдналися місцеві громадські організації, соціально-відповідальний бізнес й представники міської ради.

Наступний просімейний вуличний захід у Білій Церкві – сімейний велозаїзд заплановано на 19 червня. Потім, 26 червня, пройде сімейний забіг на різні дистанції, а заключним в «Шаленому червні» стане квест для дорослих та дітей 3 липня.

Переможці турніру отримали пам’ятні подарунки від організаторів, а також магніт «Всі разом за сім’ю!» Загалом було 40 переможців.

«Організація такого циклу спортивних сімейних заходів на укріплення взаєморозуміння в родині – це нова креативна ідея просімейних активістів Білої Церкви. А залучення інклюзивних дітей додає цінності заходам», – говорять в офісі руху «Всі разом!»

Нагадаємо, рух «Всі разом!» представив нові ідеї та формати для організації сімейних заходів у рамках карантинних обмежень. Щорічно рух “Всі разом!” здійснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram