Відтепер «Лідерський Подкаст Крейга Грошела» солов’їною мовою

Актуально
03.07.2023
Відтепер «Лідерський Подкаст Крейга Грошела» солов’їною мовою

В Україні презентували «Лідерський Подкаст Крейга Грошела». На ютуб-каналі вже доступний перший випуск. Андрій Денисов, співзасновник TechVision.global, оголосив про початок перекладу подкасту з англійської на українську мову.

Поціновувачі подкастів, а особливо ті, кому відомий саме Лідерський Подкаст Крейга, одного з найкращих світових лідерів, вчителів і спікерів – з радістю прийняли цю новину. Адже раніше подкаст був доступний мовою оригіналу та російською.

Проте, тепер у кожного є можливість поглиблювати свої знання у лідерстві солов’їною мовою. Нові епізоди будуть публікувати кожен другий четвер. 

Як стверджує Андрій, саме зараз нашій країні потрібні сильні лідери з глибокими цінностями.
«Ми щиро переконані, що сьогодні, як ніколи наша країна потребує сильних лідерів. Мудрих, потужних, глибоких лідерів, які керуються правильними цінностями», – написав Денисов.

Також підкреслив, що для досягнення високих результатів, важливо брати приклад з найкращих. Один з таких прикладів − Крейг Грошел, визнаний світовий лідер, спікер і вчитель сучасності. Його лідерська діяльність вплинула на життя мільйонів людей по всьому світу.

Руслан Кухарчук, національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні, висловлює подяку команді українського подкасту Крейга Грошела.

«Крейг Грошел – чемпіон Глобального Лідерського Саміту. В останні роки він є обличчям цієї події. Проповідник Євангелія і визнаний експерт з лідерства. Дуже цінно, що тепер його можна бачити і чути українською не лише раз на рік на ГЛС, але й щомісяця у свіжому подкасті».
Зазначимо, що Глобальний Лідерський Саміт – найбільша у світі лідерська подія. Офіс руху “Всі разом!” є організатором Саміту в Україні.

Співзасновник TechVision.global зазначив, що його діяльність вплинула на нього як на чоловіка, лідера, батька, підприємця та управлінця.

Оскільки цей аудіопродукт є дійсно дієвим та живим – Андрій з командою прийняли рішення спільно з Life.Church перекласти Лідерський Подкаст Крега Грошела на рідну українську.

«Так мало якісного контенту існує українською. Наше бажання, аби кожен українець у будь-якій частині світу міг навчатись і зростати. І цей контент ми віддаємо абсолютно безкоштовно», – зазначив Андрій.

Дивіться перший випуск подкасту:

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram