Відкрився офіційний сайт фестивалю «Всі разом – за сім’ю!»

Актуально
06.05.2021
Відкрився офіційний сайт фестивалю «Всі разом – за сім’ю!»

Вже рівно за місяць – фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» у Пирогові. Презентуємо офіційний сайт події – https://vsirazom.ua/family2021kyiv

Ресурс познайомить відвідувачів з докладною інформацією про активності, які мають відбуватися на цьому родинному святі. Масштабний захід вперше відбудеться на локації, яка дозволяє поєднати чудовий відпочинок на природі з цікавою участю у насиченій програмі заходу. На території музею просто неба у Пирогові гості фестивалю зможуть приємно провести час та знайти для себе цікаві розваги та корисний відпочинок.

Сайт розповідає про насичену денну програму свята, десятки локацій сімейного сервісу, вечірній музичний концерт, конкурси, вікторини, спортивні змагання та естафети. До уваги учасників дитячі забави і спортивні майданчики, консультації і навчання, романтичні станції і зони із смачним частуванням. Дітей чекають надувні батути та гірки, вуличний кінотеатр, малювання на іграшкових будиночках та мольберті аквагрим, розвиваючі ігри, хімічне шоу, повітряні кульки, солодка вата, танці, співи та багато інших цікавостей. І, звісно, солодка вата і морозиво для найменших.

За посиланням можна дізнатися і про активності, що не дадуть засумувати і дорослим. До їх уваги консультації фахівців з дошлюбної підготовки, подружнього життя та виховання дітей; різноманітні фото-зони для закоханих; спеціально обладнані романтичні станції для спілкування тет-а-тет; та навіть перетягування автомобілю на звання «Супертато». А ще на фестивалі можна буде смачно поїсти.

На ресурсі ви дізнаєтесь і про особливу подію, що відбудеться в рамках фестивалю: роботу локації Богатирські ігри. Впродовж двох днів музей просто неба у Пирогові стане також і місцем масштабного і захоплюючого змагання стронг-менів. На киян та гостей столиці очікують командні змагання з силового екстриму і перетягування канату, а також відкритий турнір з армрестлінгу та  вражаючий родинний забіг.

А кульмінацією фестивалю стане вечірня концертна частина, хедлайнерами якої буде Олег Собчук та гурт СКАЙ.

Сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!»  – це незабутнє святкування для всієї родини! Тож плануйте 5-6 червня вже зараз та долучайтеся!

Обидва дня фестиваль триватиме з 12.00 до 21.00

Вхід на всі події фесту вільний для усіх відвідувачів музею!

Більш детальну інформацію тепер можна дізнатися на офіційному сайті фестивалю https://vsirazom.ua/family2021kyiv

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram