В Український День Родини кияни робили фото біля постеру «Всі разом – за сім`ю!»

Актуально
10.07.2020
В Український День Родини кияни робили фото біля постеру «Всі разом – за сім`ю!»

В середу, 8 липня, на Контрактовій площі команда громадського руху «Всі разом!» вітали киян та гостей міста зі святом – Українським Днем Родини. Кожен бажаючий отримав подарунок від організації, дізнався корисну інформацію про захист сімейних цінностей та зробив фото біля яскравого постера «Всі разом – за сім`ю!».

Жителі міста не проходи повз барвистої фотозони та локацій з інформативним змістом. Учасники акції пропонували гостям події зробити фото в день свята родини. Професійний фотограф та волонтер – Олександр Плотніков робив чудові знімки  для всіх відвідувачів. Фото зі свята можна знайти у альбомі на Facebook сторінці руху “Всі разом!”.

Олександр та його родина

«Мені приємно бути частиною команди та брати участь в святковому заході. Зараз непростий період для країни та важливо наголошувати людям про цінність традиційної родини та сімейних відносин. Для мене родина – це дуже важлива складова життя. А саме  повна, природня сім`я, яка складається з чоловіка, жінки та дітей. Ми з дружиною виховуємо двоє дітей: сина та доньку», – прокоментував Олександр.

Також активні учасники руху “Всі разом!”  провели святкову акцію для жителів Полтави та ділилися інформацією про важливість родини.  Нагадуємо, що офіс руху “Всі разом!” в період карантину пропонує шукати та практикувати інші формати популяризації природних сімейних цінностей. Маємо кілька можливих форматів спеціальної тематичної активності. Також команда руху розробила нові макети для друку бордів та сітілайтів у містах.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram