В Одесі пройшов гучний фестиваль та марш за сім’ю. Фото та відео

Актуально
10.06.2021
В Одесі пройшов гучний фестиваль та марш за сім’ю. Фото та відео

5 червня одесити та гості міста стали свідками масштабного фестивалю «Тато, мама, я – щаслива сім’я!» Захід зібрав кілька тисяч учасників та поєднав у собі марш на захист сімейних цінностей та концертно-розважальну програму із локаціями.
Одеський фестиваль уже традиційно проходить кілька років поспіль першого вікенду червня. Цього року організатори обрали суботу, 5 червня, для проголошення сімейних цінностей у місті. Розпочалося свято урочистою ходою із плакатами, транспарантами, прапорами, кульками. Формування колони відбувалося біля Дюка де Рішельє, а потім учасники маршу вирушили до Міського саду. Участь брали представники духовенства, одесити та гості міста.

У саду гостей чекало близько сорока різних локацій та концертна сцена. На майстер-класах діти могли самі ліпити глечики різного розміру із глини, створювати кулінарні шедеври із печива та булочок, долучитися до ігор для фізичного та інтелектуального розвитку. За виконані завдання діти отримували спеціальні фішки, які потім могли обміняти на смаколики або безкоштовне користування надувним батутом. На фотозонах можна було одразу отримати паперову світлину.

На сцені виступали дитячі та підліткові колективи, вражав трюками силач. Усі номери були присвячені сімейній тематиці: родинні цінності, любов до дітей, стосунки у подружжі. Багатодітних родин нагороджували подарунками.

«Гарна традиція проводити щорічно сімейний фестиваль» надихає на організацію майбутніх заходів! Проведення таких свят підтверджує, що саме сімейні цінності – основа добробуту держави. А сім’я – це, перш за все, Він і Вона», – говорять організатори. Фестиваль в Одесі провели БФ “Точка Опори”, МБФ “Реформація”, ГО “Україна це Я” за підтримки Духовної ради християн Одеської області, Депутатської групи за духовність, моральність та здоров’я Одещини.

Рух «Всі разом!» напередодні свята передав організаторам магінти, банери та прапори «Всі разом за сім’ю!», які використовувалися під час маршу та фестивалю.

Нагадаємо, одночасно пройшов гучний масштабний фестиваль «Всі разом за сім’ю!» у Києві. Захід зібрав десятки тисяч учасників, чотири десятки локацій та професійну сценічну програму.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram