Українська блогерка-мільйонниця Христина Шаркаді шокувала аудиторію Стамбульською конвенцією

Актуально
19.08.2022
Українська блогерка-мільйонниця Христина Шаркаді шокувала аудиторію Стамбульською конвенцією

У четвер, 17 серпня, українська інстаграм-блогерка Христина Шаркаді опублікувала пост, який спричинив справжній резонанс. У дівчини 1,2 мільйони підписників, і вона заявила, що ратифікація Стамбульської конвенції взагалі не захищає жінок, а лише пропагує гендерну ідеологію і загрожує сім’ям. Ця публікація зібрала велику кількість вподобань. Проте водночас Христину почали атакувати хейтери і надсилати прямі образи і погрози, що в цілому притаманно гендерним пропагандистам.

@kristina_sharkadi написала буквально наступне…

«Є речі, з якими я не справлюсь сама, вони глобальні… І коли це повноцінно прийде в Україну, ми всі зрозуміємо, яку фатальну помилку зробили… І тут лише два слова: «Стамбульська конвенція». Говорить про одне, а насправді інше…

Якщо хочемо захистити жінок, можливо, варто для початку розібратись з алкоголем, від якого в світі помирає 3 мільйони людей щорічно. І основну і першу причину насильства посідає саме він. Чому на це очі закриваємо? Всім так затьмарила очі назва конвенції, що ніхто і не дочитав до кінця про що там».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KRISTINA KHRYPTA (@kristina_sharkadi)

І далі Христина цитує окремі статті Стамбульської конвенції, які впроваджують гендерну концепцію. Також розповідає про країни, які відмовилися цю конвенцію ратифікувати.

Наступного дня блогерка пішла далі. Вона опублікувала кілька сторіз із закликом проголосувати за денонсацію Стамбульської конвенції в Україні. Більше того – дала пряме посилання на відповідну петицію, детально пояснила, як цю петицію підписати, і наполегливо просила пройти цю процедуру.

«Я за нормальні традиційні сімейні цінності. Чоловік, жінка та продовження роду. Хто зі мною не згідний, можете вже відписуватися»

Читайте детальну аналітику щодо Стамбульської конвенції і про 5 причин її денонсувати

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram