У волейбольному матчі від удару м’яча трансом постраждала дівчина

Актуально
14.10.2024
У волейбольному матчі від удару м’яча трансом постраждала дівчина

Біологічний чоловік, який видає себе за жінку, вдарив м’ячем по обличчю волейболістці штату Сан-Дієго. Інцидент відбувся під час матчу проти Університету штату Сан-Хосе, за який грає транс Блер Флемінг. Відомо, що раніше проти транссексуала у жіночому волейболі відмовлялись грати чотири команди.

На відео, опублікованому в соціальних мережах, видно як Флемінг вдарив по м’ячу, який потім потрапив в обличчя юніорці Університету штату Сан-Дієго Кейрі Херрон. Після сильного удару Херрон впала. Повідомляється в публікації Fox News.

Інцидент стався на тлі суперечок навколо жіночого шкільного турніру з волейболу. Чотири університети програли матчі, відмовившись грати проти Сан-Хосе Стейт, включаючи Бойсе Стейт, Південна Юта, Вайомінг і Юта Стейт, цього сезону.

Все почалося з того, що минулого місяця Брук Слассер, спортсменка з команди Флемінга, разом з іншими спортсменками подали до суду на Національну студентську атлетичну асоціацію. Причиною стала її політика щодо спортсменів-транссексуалів. На їх думку, ця політика ставить під загрозу справедливість і цілісність жіночих спортивних змагань, тим самим піддаючи ризику жінок.

Тоді Слассер стверджувала, що вона не знала, що Флемінг був транссексуалом. Проте вони жили разом під час командних поїздок. Слассер також висловила занепокоєння щодо безпеки суперниць, які гратимуть проти Флемінга. «За оцінками шипи Флемінга рухалися зі швидкістю понад 80 миль на годину. Це найшвидший жіночий удар волейбольного м’яча, який я коли-небудь бачила. Дівчата робили все можливе, щоб уникнути ударів Флемінга, але все одно не могли повністю захистити себе», — йдеться у скарзі Слассер.

«Одна важлива річ в цій справі, — це питання фізичної безпеки у волейболі. І це те, з чим вони стикаються щодня на практиці. Отже, це просто божевільна, хибна політика, яка краде спортивні мрії у жінок і передає їх чоловікам, і, в той же час, ставить під загрозу здоров’я та безпеку жінок», — сказав OutKick адвокат Слассера Білл Бок.

Нагадаємо, що вперше в історії на Олімпіаді чоловіки, які ідентифікують себе як жінки, взяли участь у змаганнях з боксу. Не стало дивним те, що вони здобули золоті медалі.

Читайте також:
Як транссексуали знищують жіночий спорт;
Участь трансів у Олімпіаді: хто просуває чоловіків у жіночий спорт і до чого тут РФ.
ООН проти участі трансів у жіночому спорті

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram