Такі різні сімейні світлини. Конкурс у Кременчуку, який надихає

Актуально
21.10.2020
Такі різні сімейні світлини. Конкурс у Кременчуку, який надихає

Лісовикові Луіза Петрівна та Микола Миколайович, подружжя у шлюбі 55 років

До марафону вуличних сімейних заходів в Україні долучилося ще одне місто. Голова оргкомітету сімейного маршу в  Кременчуку – Григорій Угнич запровадив онлайн-фотоконкурс щасливих сімей. Загалом участь взяло 50 родин міста та навколишніх населених пунктів. Найближчим часом організатори обіцяють оголосити переможців у  номінаціях. 

Сім’я Васильєвих

Фотоконкурс “Щаслива родина” проходив у рамках Всеукраїнської акції “Всі разом за сім’ю!” та тривав місяць. Родини будуть нагороджуватися у таких номінаціях: найдобріша сім’я, найактивніша сім’я, найкреативніша сім’я, найшоколадніша сім’я, найтворча сім’я, найвеселіша сім’я, найспортивніша сім’я та приз глядацьких симпатій. Участь у конкурсі взяли родини різних вікових категорій. Хтось лише готується стати батьками, у когось уже є малеча. Але родзинкою стала заявка подружжя, яке прожило у шлюбі 55 років.

Сім’я Ніколюків 

Учасники конкурсу отримають подарунки від партнерів: сертифікат на покупку канцелярських товарів для дітей, шоколадні цукерки, рушники, кружки та інші пам’ятні сувеніри. Усі світлини публікувалися на спеціальному ресурсі в інтернет. 

Сім’я Зігаленко

Про свою мотивацію щороку організовувати заходи для сімей Григорій Угнич, сімейний активіст та депутат міської ради, говорить так: “На жаль, через зрозумілі причини цього року ми не змогли провести сімейний фестиваль. А тому щоб убезпечити мешканців нашого міста, ми пішли в інтернет-простір. Бо сім’я – це основа суспільства, про неї варто пам’ятати за будь-яких обставин. Захисники на Донбасі воюють не за президентів чи чиновників, а перш за все – за свої сім’ї. Людина бореться аби здобувати краще майбутнє, коли у неї за спиною стоїть сім’я. Якщо нема міцної сім’ї, то не буде міцної держави. Сім’я – це дуже важливо, бо з неї  починається ціла нація”.

Сім’я Гринь

Нагадаємо, цьогоріч в умовах карантинних обмежень акції “Всі разом за сім’ю!” по Україні проходять в нових адаптованих форматах. Рух “Всі разом!” презентував можливі варіанти таких акцій і провів моніторинг просімейних подій по Україні. Наразі готується спеціальний лендинг із описом цих заходів у 2020 році.

Сім’я Гаврилець

Херсон також проводив акцію із світлинами – розміщав сорок світлин на стінах Херсонської ОДА. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram