У Кременчуку проходить конкурс мурал-арту на сімейну тематику

Актуально
21.05.2021
У Кременчуку проходить конкурс мурал-арту на сімейну тематику

«Моя родина в серці України» – на таку тематику діти, підлітки, молодь і дорослі створюють художні роботи і надсилають їх для сімейних активістів Кременчука. На конкурсній основі десять кращих малюнків стануть основою величезного муралу на паркані ТРЦ «Сіті Молл».

До кінця травня триває прийом робіт на електронну адресу kfoto2020@gmail.com Участь можуть брати як професійні художники, так і аматори, учні та студенти закладів освіти, вихованці та керівники закладів позашкільної освіти. Автори кращих малюнків отримають цінні подарунки від партнерів конкурсу.

А з 1 по 6 червня на паркані торгового центру Кременчука розмістять десять кращих малюнків від учасників. Кожен малюнок матиме розмір 2*3 метри. Попередньо стіну підготують до нанесення муралу.

Цей конкурс проходить в рамках святкування Міжнародного дня сім’ї та Міжнародного дня захисту дітей.

А також у Кременчуку завершується онлайн-конкурс відео робіт «Моя родина в серці України» із підтемами: «Міцна українська родина»; «Рекордсмен сімейного життя»; «Традиції української сім’ї»; «Сім’я чемпіона»; «В родинному колі»; «Майбутнє сім’ї в Україні»; «Моя родина – джерело натхнення»; «Мистецтво жити щасливо»; «Родинні стосунки»; «Жити креативно – жити щасливо».

Рух «Всі разом!» є партнером обох конкурсів та частково забезпечує подарунковий фонд.

Нагадаємо, до Міжнародного дня сім’ї по Україні пройшли сімейні марші та фестивалі.

Щорічно рух “Всі разом!” здіснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

Якщо у Вашому місті запланована вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху «Всі разом!»:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram