Трамп обріже фінансування шкіл, які пропагують «трансгендерне божевілля»

Актуально
23.07.2024
Трамп обріже фінансування шкіл, які пропагують «трансгендерне божевілля»

Кандидат у президенти в США Дональд Трамп зазначив, що обріже фінансування шкіл, які навчають дітей «гендерній» ідеології. Він назвав такий навчальний матеріал неприйнятним та божевільним. «У свій перший день на посаді я обріжу федеральне фінансування всіх шкіл, які навчають наших дітей неприйнятному сексуальному матеріалу та трансгендерному божевіллю», – видання Globe Eye News опублікувало таку цитату Трампа на свій сторінці в X (Twitter).

Відомий український військовий Євген Карась прокоментував заяву Трампа. Він закликав уважно стежити за всіма українськими медіа і політиками, які підтримували лгбт-угрупування. «Вже скоро! «Новое время» перестане писати про тринадцять мільярдів ЛГБТРів в ЗСУ. Мустафа Наєм переведе всі вкрадені гроші на донати «Азову». Демсокира піде до церкви і заявлять «ми завжди були консерваторами!». Інна Совсун скасує операцію по зміні статі на афронаркоторговця», – з іронією написав Карась.

Нагадаємо, 3 червня Ріші Сунак написав на своїй сторінці в X, що біологічна стать має значення. Ми захищаємо жінок і дівчат. Торік, на з’їзді своєї партії він заявив: «Чоловік є чоловіком, а жінка є жінкою». А 28 червня в X написав: «Наших дітей не варто навчати гендерній ідеології в школах». У такий спосіб він чітко задекларував свою позицію на захист біологічної статі людини та проти ідей так званих гендерних переходів.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram