Ріші Сунак висловився проти гендерної ідеології в школах

Актуально
01.07.2024
Ріші Сунак висловився проти гендерної ідеології в школах

«Наших дітей не варто навчати гендерній ідеології в школах», – 28 червня написав на своїй сторінці в X (Twitter) Ріші Сунак. Таким чином прем’єр-міністр Великої Британії продемонстрував, що виступає проти шкільних програм, які пропагують гендерну маячню. Це повідомлення викликало широкий резонанс. Публікація зібрала понад 10 мільйонів переглядів, понад 50 тисяч уподобань та 2 тисячі поширень. Це означає, що суспільство підтримує позицію прем’єр-міністра.

Позиція Сунака щодо захисту біологічної статі залишається незмінною та рішучою. Раніше він неодноразово публічно висловлювався щодо протидії трансендерному руху. 3 червня він також робив публікацію в X, в якій писав: «Біологічна стать має значення. Ми захищаємо жінок і дівчат». А торік, на з’їзді своєї партії він заявив: «Чоловік є чоловіком, а жінка є жінкою». Слід зазначити, що Сунак чітко декларує своє негативне ставлення до пропаганди ліво-радикальних ідей, а саме гендерних, під час передвиборчої кампанії в парламент.

Так звані гендерні «переходи» несуть за собою багато загроз та проблем. Про них ми розповідали в попередній публікації про Ріші Сунака.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram