Спілка письменників України не фарбуватиме своє лого у шестиколор

Актуально
19.06.2024
Спілка письменників України не фарбуватиме своє лого у шестиколор

Національна спілка письменників України (НСПУ) не підтримала позицію музею Ханенків і Одеського художнього музею. Спілка погоджується з думкою організації «Всі разом!», що ці музеї перетворюються на закритий пропагандистський кластер. Їхня позиція є важливою та потрібною, адже цим вони отримують прихильність людей, які підтримують традицію. В свою чергу представники лгбт почали цькувати спілку та засуджувати їхню позицію.

НСПУ поширила на своїй сторінці у Facebook публікацію руху «Всі разом!», яка вийшла 8 червня. В ній описувались думки культурних діячів. Позиція цих культурологів, художників та митців полягає в тому, що музеї, які підтримали так званий «прайд-місяць», перетворюються на майданчики для лівої політичної пропаганди.

Користувачі Facebook у коментарях під публікацією НСПУ підтримали їхню позицію. Сотні людей висловили вдячність за розголос цієї важливої позиції. Поціновувачам мистецтва важлива підтримка спілкою традиційних сімейних цінностей.

«Дякую за підтримку розвитку і збереження національної ідентичності, свідомості і гідності», – Світлана Українка.
«Лгбт комуністи знову намагаються здолати українську культуру і зруйнувати українське суспільство зсередини. НСПУ шана і повага. Бажаю витримки, бо лгбт ком‘юніті найтоксичніше в інтернеті», – Maksim Bondarb;
«Дякую за висловлену базу та адекватну позицію. Знайте, що велика кількість правої консервативної молоді підтримує й вважає правильними подібні заяви. Маємо протистояти ворогу не лише зовнішньому, але й внутрішньому. Мужаймося, і переможемо, бо ми на стороні Бога, і Він з нами», – Олександр Задорожний.
«Дякую за вашу позицію! Бо зараз більшість без вагань слідує за “прогресивною західною повісткою”. Звичайно кожен, хто вважає традицію атрибутом “скрєп” та привласнює її створення рф або совку є повним дегенератом. Хоча більшість з них прості грантоїди», – Женя Бугрим.
Проте були і нечисленні обурення представників лгбт позицією спілки.

В розмові з журналістом організації «Всі разом!» голова Національної спілки письменників України Михайло Сидоржевський зазначив, що він шокований шаленим хейтом проти них. Але позиція спілки залишається незмінною.

Організація «Всі разом!» і рух «Всі разом за сім’ю!» висловлюють підтримку НСПУ в цій позиції. «Дуже важливо, щоб мистецькі організації підтримували традиційні цінності, а не перетворювались на інструмент ліво-радикальної ідеологічної індоктринації», – зазначають в офісі руху «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram