Сорок тисяч буклетів фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» вийшли з друку і пішли у руки

Актуально
20.05.2021
Сорок тисяч буклетів фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» вийшли з друку і пішли у руки

Організаторами фестивалю надруковано 40 тисяч спеціальних буклетів формату А5, де надана детальна інформація про захід та його програму. 26 тисяч з загальної кількості примірників кияни та жителі передмістя отримають у свої поштові скриньки. Решта надрукованих матеріалів буде розповсюджена по організаціях та установах, а також на території проведення фестивалю.

В буклеті міститься інформація про:
– час роботи денної та вечірньої програми;
– локації сімейного сервісу, інформаційно-просвітницькі локації, дитячі забави, спортивно-розважальні активності, романтичні локації подружнього відпочинку а також зону проведення вражаючих Богатирських ігор;
– хедлайнера фестивалю гурт СКАЙ.

Окремий блок буклету присвячений  особливій події фестивалю – динамічному спортивному дійству, мотивованому любов’ю до сім’ї та рідних, забігу на три дистанції – Vsi razom! R U N. Крім інформації про сам забіг буклет містить також і QR код з посиланням на сторінку реєстрації на цю подію.

Завантажити буклет можна ТУТ!

Нагадаємо, що фестиваль «Всі разом – за сім`ю!» є щорічним соціальним вуличним заходом, покликаним прищеплювати суспільству здорові сімейні цінності та підносити ідею побудови сильної держави на підвалинах міцної щасливої родини. Цього року захід відбудеться 5 та 6 червня у Києві на території музею просто неба в Пірогові.

 Деталі про захід – на офіційному САЙТІ фестивалю!

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram