Скасувати анатомію! В Україну привезли макет-гермафродит, по якому вчать дітей

Актуально
17.08.2021
Скасувати анатомію! В Україну привезли макет-гермафродит, по якому вчать дітей

В деяких країнах в процесі активної пропаганди гомосексуалізму та «зміни статі» почали впроваджувати у широке використання анатомічні макети гермафродитів. На ньому одночасно розміщені чоловічі та жіночі органи, у тому числі – статеві. Мета – прищепити ідеологічне твердження про стать як соціальний конструкт, а не біологічний розподіл. Тепер ці анатомічні макети з’явилися й в Україні…

Такий макет був помічений на фестивалі «З країни в Україну», який пройшов літом у кількох містах за кошти міжнародних донорів та іноземних посольств. Рух «Всі разом!» розбирався з якої ж все-таки країни потрапив в Україну цей гібрид анатомії людини.

Фестиваль «З країни в Україну» проходить вже кілька років у різних містах України. І була б ця подія і досі невідомою через свій шаблонний формат відмивання коштів західних грантів. Але збігом обставин у день проведення фестивалю, просімейні активісти Херсону проводили свою акцію по збору підписів проти прийняття законопроекту №5488 (він передбачає встановлення штрафів за критику гомосексуального способу життя). І саме вони помітили неприродні анатомічні макети, по яких волонтери заходу навчали дітей.

За словами просімейних очевидців, на фестивалі у Херсоні 7 серпня було багато локацій, присвячених трансгендерній та гомосексуальній тематиці. Зокрема, йдеться про так звані гендеропросвітницькі платформи, де розповідали про генетику людини і унормовували транссексуалізм. Нагадаємо, генетик Олександр Коляда заявив, що гену гомосексуалізму не існує.

Поруч була локація секс-освіти, де на прикладі банану дітей вчили одягати презерватив. Звісно, на таких фестивалях не обійшлося і без тестування на ВІЛ/СНІД та розповсюдження брошур про життя з вірусом імунодефіциту.

А фінансувала усе це урядова організація США – USAID (Агентство США з міжнародного розвитку). На своїй сторінці у фейсбук USAID неодноразово робило публікації в підтримку ідей ЛГБТ-спільноти та так званого ЛГБТ-прайду.

Донорами фестивалю були й інші іноземні фонди, проте саме американська урядова структура виступила співорганізатором заходу. Для усіх лишається відкритим риторичне питання – чому іноземні урядові структури нав’язують українцям свою ідеологію та намагаються унормувати неприродні речі типу трансгендеризму.

Закликаємо батьків та експертне середовище слідкувати за появою подібних анатомічних макетів в освітньому процесі і повідомляти про це офіс організації «Всі разом!»

Нагадаємо, у Кабінеті експертів була опублікована аналітична стаття про те, що органам влади заборонено просувати будь-яку ідеологію, і як так сталося, що для ЛГБТ зробили виняток.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram