Сімейні марші та фестивалі у Сумах, Хмільнику та Ковелі продовжили всеукраїнський марафон вуличних родинних подій

Актуально
29.07.2021
Сімейні марші та фестивалі у Сумах, Хмільнику та Ковелі продовжили всеукраїнський марафон вуличних родинних подій

Друга половина липня радує українців проведенням сімейних вуличних заходів у містах країни. Організатори ретельно продумують цікаві сценарії та організаційні моменти із встановленням безпечних умов для учасників. Насиченим став сімейний фестиваль у Сумах, а марші у Ковелі та Хмільнику відзначилися яскравими транспарантами та чіткими гаслами.

Суми. Фестиваль сім’ї, 25 липня

На березі річки Псел у Сумах розмістилося сімейне фестивальне містечко. Там у неділю, 25 липня, зібралися родини з дітьми і молодь для участі у святі. Малечі пропонували розважатися на безкоштовних батутах та гірках, переглядати дитячу анімацію, брати участь у різних конкурсах. А для подружь та пар проводилися міні-тренінги «Мистецтво бути щасливою сім’єю». Там пари дізнавалися таємниці щасливого шлюбу.

А для любителів спорту організатори провели майстер-клас «Живи танцюючи» та влаштували катання на байдарках. А кульмінацією став перегляд фільму просто неба на великому екрані. Після активного дня учасники фестивалю були раді відпочити у приємній атмосфері сімейного кіно.

Ковель, Волинська обл. Хода на захист сім’ї, 18 липня

У Ковелі, що на Волині, пройшла масштабна хода за сімейні цінності, яка об’єднала в оргкомітеті представників усіх християнських церков та конфесій. Очолили колону діти та підлітки, які тримали у руках плакат «Тато, мама, я – щаслива сім’я!». До участі долучилися і люди з інвалідністю – вони їхали в колоні на візках. Періодично під час маршу лунали гасла: «Є родина – є країна!»,  “Діти – це Боже благословіння”,  “Чужих дітей не буває”.

Після цього на центральній площі міста пройшов святковий концерт. Там грав духовний оркестр, а із вітальними словами виступали представники різних організацій та священники. «Ми вболіваємо, щоб наша країна мала щасливі здорові сім’ї!», – говорять організатори. І додають, що здорова родина, створена на основі шлюбу чоловіка і жінки, – це скарб України.

Хмільник, Вінницька обл. Хода на захист сім’ї, 25 липня

У неділю хмільничани об’єдналися для урочистого маршу на захист сімейних цінностей. Під духову музику, тримаючи в руках транспаранти і плакати за життя та природну сім’ю, вулицями міста пройшло більше сотні учасників. Потім свято продовжилося на площі концертом та локаціями для дітей. Яскравості події додавали білі повітряні брендовані кульки «Всі разом за сім’ю!»

Офіс руху «Всі разом!» надає інформаційно-консультаційний супровід у проведенні вуличних сімейних заходів, а також забезпечує міста базовим набором ресурсів.

Щорічно рух “Всі разом!” здіснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

Якщо у Вашому місті запланована вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху «Всі разом!»:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram