Сергій Дмитрієв прищеплює слухачам школи капеланів лояльність до лгбт і канабісу. Дивіться список викладачів і тем

Актуально
02.10.2023
Сергій Дмитрієв прищеплює слухачам школи капеланів лояльність до лгбт і канабісу. Дивіться список викладачів і тем

Священик і військовий капелан Сергій Дмитрієв продовжує свідому і систематичну роботу по інтеграції у церковне і капеланське середовище поглядів, які суперечать християнській моралі і позиції церкви. Раніше ми вже повідомляли про його публічні заяви на підтримку легалізації канабісу в Україні і на підтримку ратифікації Стамбульської конвенції. В обох випадках ця позиція Дмитрієва прямо суперечила позиції Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, посадовою особою якої сам Дмитрієв є (секретар комісії з питань соціального служіння).

Тепер окремо розкажемо про специфіку курсів для капеланів, які організовує Сергій Дмитрієв. Він, як відомо, нині очолює всю капеланську роботу в Силах територіальної оборони ЗСУ. На початку липня командувач ТрО Ігор Танцюра видав наказ, щоб капелани і кандидати у капелани з різних військових частин з’явилися 11 липня у Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир для проходження спеціалізованого навчання.

Постійно актуальна інформація на нашому телеграм-каналі – підпишіться!

Навчання тривало 10 днів. А от склад спікерів і теми навчання були, м’яко кажучи дивними, як для школи християнських капеланів у стінах Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря. І найбільш шокуючі прояви були саме на початку навчального модуля.

Наприклад, викладачем школи капеланів від Дмитрієва стала жінка, яка представляється як Тата Кеплер (Tata Kepler). Вона є давньою соратницею лгбт-руху в Україні. Про це демонстративно заявляє у своїх соціальних мережах. На школі для капеланів від Дмитрієва, як і слід було очікувати, Тата почала свою лекцію з того, що закликала християнських капеланів лояльно ставитися до гомосексуалістів. Присутні слухачі курсу розповіли офісу «Всі разом!», що були відверто шоковані таким навчальним планом для духовних служителів.

Аватарки у фейсбуці та вайбері Тати Кеплер

Вчити капеланів на запрошення Дмитрієва прийшла також Уляна Супрун. Вона відома тим, що є активним промоутером легалізації канабісу в Україні. Також під час своєї роботи у МОЗ вона ініціювала збільшення дози героїну, дозволеної для зберігання без настання кримінальної відповідальності. Безсумнівно, Уляна Супрун – промоутер наративів гомосексуалістів і лесбійок. У 2018 році вона нахабно офіційним листом запропонувала українському єпископу Віктору Танцюрі залишити територію України, якщо його не влаштовує поширення лгбт-пропаганди в нашій країні.

Ще одним викладачем школи капеланів Сергія Дмитрієва стала журналістка Яніна Соколова. Вона – фактично подруга Дмитрієва і одна з найагресивніших лобісток легалізації канабісу в Україні. Відома також тим, щоб під час інтерв’ю з тим самим Дмитрієвим у квітні цього року назвала дари Святого Причастя як «якусь хрєнотєнь». А за кілька місяців до початку Великої війни в Україні Яніна Соколова офіційно оголосила себе «Союзницею лгбт-руху в Україні» і записала відповідне відео.

Таким чином Сергій Дмитрієв, багаторічний адвокат гендерної ідеології в церковному середовищі і промоутер канабісу, формує пул викладачів на свою капеланську школу з таких самих світоглядних однодумців. А відтак цілеспрямовано здійснює свою ідеологічну індоктринацію нинішніх і майбутніх капеланів.

Рух «Всі разом!» наголошує, що ця діяльність Дмитрієва прямо суперечить християнській моралі, а також офіційним позиціям ВРЦіРО і ПЦУ, в якій Дмитрієв має сан священика. Все це завдає значної шкоди репутації Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, Православної Церкви України і капеланській службі Сил ТрО.

Повідомити нам важливу інформацію ви завжди можете за цими контактами або в телеграмі сюди: @vsirazom_chat

“Всі разом!”

Читайте також: 

“Священник Сергій Дмитрієв протидіє позиції і рішенням Всеукраїнської Ради Церков”

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram