«Рік Реформації: Початок» – стратегічний Форум у Києві у січні

Актуально
29.12.2016

26-27 січня у Києві відбудеться стратегічний Форум «Рік Реформації: Початок». Він дасть старт різним  кампаніям у рамках святкування 500-річчя Реформації у 2017 році. Захід пройде у готелі «Україна» на Майдані незалежності.  

Гостями та спікерами Форуму будуть британські експерти та українські парламентарі, громадські діячі, науковці, журналісти, практики. У перший день Форуму йтиметься про християнську реформацію в семи ключових суспільних сферах. Зокрема, сім’я і шлюб, медіа та комунікація, освіта та інновації, політика і влада, мистецтво і культура, громадський та громадянський сектор, економіка і підприємництво.

А другий день форуму буде присвячений сімейній тематиці. Спікери розкриють  стратегії захисту і популяризації сімейних цінностей як основи суспільства. Особливо це стає актуальним нині, коли в Україні розпочалася потужна кампанія на руйнування інституту сім’ї на рівні законодавства.

Спеціально запрошеними гостями із Великої Британії будуть Андреа Вільямс, засновниця Christian Concern і адвокат; Пол Даймонд, провідний спеціаліст християнського правозахисного центру Christian Legal Center, фахівець в галузі релігійної свободи та міжнародного права.

Серед українських експертів також долучаться: Ганна Гопко, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах; Микола Княжицький, народний депутат України, голова Комітету з питань культури і духовності; В’ячеслав Дем’ян, генеральний директор медіагрупи «Надія»; Олександр Заєць, голова правління Інституту релігійної свободи;  Руслан Кухарчук, голова громадянського руху «Всі разом!», президент Асоціації «Новомедіа»; Олена Львова, кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України; Володимир Мєдвєдєв, доцент кафедри нейрохірургії Національного медичного університету ім. О.Богомольця.

Форум пройде в готелі «Україна», за адресою: алея Героїв Небесної Сотні, 4. Організаційний внесок учасника – 100 грн. Зареєструватися обов’язково  ТУТ.

Форум «Рік Реформації: Початок» проходить в рамках Національної кампанії розвитку нових лідерів та управлінців для суспільних і державних перетворень на основі християнських цінностей. Традиційно, після Форуму відбудуться навчальні «Всі разом! Сесії». Це три дні поглибленого навчання інструментам перетворень суспільних процесів через євангельські смисли. Сесії  пройдуть 9, 10, 11 лютого.

Форум і Сесії вже відбулися в Черкасах та Одесі.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram