Представляємо нові макети «Всі разом – за сім`ю!»

Актуально
28.05.2020
Представляємо нові макети «Всі разом – за сім`ю!»

Громадський рух «Всі разом!» презентує макети для білбордів та сітілайтів «Всі разом – за сім`ю!», які будуть розміщені на зовнішніх рекламних носіях.

Офіс руху «Всі разом!» запрошує керівників сімейних вуличних заходів долучитися та організувати розміщення білбордів та сітілайтів у своєму місті. Новостворена візуалізація по-сучасному стилізована, яскрава та зможе надихати українців замислюватись про сімейні цінності. Чим більше буде встановлено зображень з родиною, тим сильніше буде вплив та заклик до захисту сім’ї. Все це допоможе досягти максимально більшої аудиторії, щоб кожен українець зміг побачити та прочитати поклик «Всі разом – за сім`ю!»

Завантажити файли з зображеннями у поліграфічному розмірі для друку ви можете за цим посиланням.

Пропонується два види білбордів і два види сітілайтів. На кожному зображенню є напис «Всі разом –  за сім`ю!». Перший зразок створений в палітрі національний кольорів з зображенням родини. Другий макет з зображенням батьків і двох радісних дітей. Сітілайти розміром 1,8 х 1,2 м, білборди – 6 х 3 м.

Подібна зовнішня реклама стане хорошим мотиваційним гаслом для всіх жителів міста. Запрошуємо вас приєднатися до розповсюдження та встановлення подібних білбордів у містах України. У разі розмішення просимо зробити фото та надіслати за даними контактами.

Макети розробляла дизайнер Анна Буковська, компанія «MaxiProduction». Завантажити файли з зображеннями у поліграфічному розмірі для друку ви можете за цим посиланням.

Рух “Всі разом!” запропонував ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram