Понад 100 громадських організацій вимагають відсторонити Катерину Левченко

Актуально
12.05.2020
Понад 100 громадських організацій вимагають відсторонити Катерину Левченко

Представники інститутів громадянського суспільства та лідери громадської думки підписують ПЕТИЦІЮ про відсторонення Катерини Левченко. Понад 100 громадських організацій вимагають звільнити її з посади Урядового уповноваженого з питань гендерної політики. Збір підписів під петицією триває.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

Громадські організації, благодійні фонди, неформалізовані спільноти, професійні союзи та різнопрофільні експерти (науковці, журналісти, лідери громадської думки тощо) продовжують підписувати ПЕТИЦІЮ про відсторонення Катерини Левченко.

В тексті експертної петиції зазначається: “Діяльність Катерини Левченко на посаді Урядового уповноваженого з питань гендерної політики, яка суперечить національним інтересам суспільства та держави“. З цим погоджуються вже понад 100 представників провідних інститутів громадянського суспільства, а також експерти та лідери громадської думки.

Підписанти вимагають звільнити Катерину Левченко із займаної посади. Серед вимог є заклик до Уряду провести службове розслідування та притягнути її до відповідальності. Також експерти просять не допустити призначення Левченко К. Б. на будь-які інші посади у структурі державних або місцевих органів влади.

Нагадаємо, що Катерина Левченко є уповноваженою Кабінетом Міністрів України посадовою особою, на яку покладено функцію з організації здійснення Кабінетом Міністрів України повноважень у сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у всіх сферах життя суспільства. Вона систематично впроваджує гендерну політику: при цьому в її діяльності йдеться не лише про рівність прав і можливостей чоловіків і жінок, а й про унормування безкінечної кількості так званих «гендерних ідентичностей», що виходить за межі наданих їй повноважень. Також бере участь у масових заходах під гаслами спільнот гомосексуалістів і транссекусалів.

Катерина Левченко засудила ініціативу десятків місцевих рад по всій Україні, які проголосували на захист інституції сім’ї та проти гендерної ідеології і пропаганди гомосексуалізму. У прямому ефірі вона заявила про намір звернутися до СБУ з проханням відкрити провадження проти тих, хто захищає сімейні цінності в Україні. Таким чином Урядовий уповноважений з питань гендерної політики зазіхає на свободу слова і свободу політичної діяльності в Україні. І це попри те, що зазначені місцеві ради, які проголосували за просімейне звернення, представляють інтереси понад 20 мільйонів українців.

Рух “Всі разом!” пропонує ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ, заповнивши просту форму.

Повний текст ПЕТИЦІЇ з юридичним і фактологічним обгрунтуванням необхідності звільнити Левченко К.Б. є на сайті “Всі разом!”.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram