Перший випуск альманаху “Консервативна політика” надрукований та доступний для замовлення

Актуально
18.01.2022
Перший випуск альманаху “Консервативна політика” надрукований та доступний для замовлення

Аналітичний центр “Кабінет експертів” видав першу збірку наукових та публіцистичних  статей. Сім визнаних експертів з різних галузей підготовали матеріал, сконцентрований на темі, пов’язаній із суспільно-політичним життям – консерватизмі. А також на похідних від нього – консервативних цінностях, традиції, порядку тощо. Альманах вже доступний до замовлення. 

Даний альманах – солідна збірка публіцистичних та наукових статей резидентів Кабінету експертів на тему консервативної політики в її різних формах. Метою видання є поглиблення розуміння змісту консерватизму. Альманах надрукований накладом п’ятьсот екземплярів.

Книга складається з семи глав. Кожна присвячена окремому аспекту суспільно-політичного життя. Глави мають такі назви: “Про слова та природний порядок”, “Соціальна політика консерватизму: класичні концепції в добу четвертої промислової революції”, “Нація і її міфи: що робити зі спадщиною XIX–XX століть у столітті XXI?”, “Місце нових християнських правих у консервативному русі США”, “Безпекова та зовнішня політика американських консервативних течій ІІ пол. ХХ – початку ХХІ ст.”, “Пост-фемінізм та еволюція поняття «ґендер»”, “Земля: дар чи товар”.

Прочитання всіх глав допоможе отримати глибше уявлення про підвалити консерватизму, про різні консервативні течії в Європі та Сполучених Штатах, про форми реалізації консервативного світогляду в економіці, освіті та державотворенні.

Протистояння консервативного порядку денного та лівого деконструктивізму найгучніше відбувається у гуманітарній і юридичних площинах – освіта, масова культура, сімейне право тощо. Але ми тут звертаємо увагу на те, що консервативна концепція містить в собі значний інтегруючий потенціал, а тому дає пропозицію для всіх галузей суспільного життя“, –  зазначається у альманасі.

Це видання буде цікавим і актуальним для дослідників, науковців, студентів, а також для всіх, хто цікавиться суспільно-політичними течіями у сучасному та історичному контекстах.
Високо цінуючи академічну свободу і вільних простір для дискусій, ми декларуємо відкритість до вивчення і друку все більшої кількості текстів на тему консерватизму в усьому його різноманітті. Тому запрошуємо й інших експертів долучатися до вивчення консервативного предмету і до пошуку механізмів імплементації консервативних цінностей у суспільну практику і державну політику.

До авторського колективу входять: Руслан Кухарчук, голова аналітичного центру Кабінет експертів; Едуард Юрченко, кандидат філософських наук; Ігор Загребельний, кандидат філософських наук, керівник Аналітично-дослідницького центру «Політична теологія»; Ігор Плохой, магістр філософії (ОНУ ім. Мечникова), магістр міжнародних економічних відносин (ОНУ ім. Мечникова), магістр публічного управління (ОРІДУ НАДУ при Президентові України); Ярослав Божко, голова Центру політичних студій «Доктрина», політичний аналітик; Олеся Горгота, кандидат філософських наук, правознавець; Зіновій Свереда, доктор соціальної економіки (Італія-Україна). Участь у виданні альманаху також брали: редактор – Гнат Меренков, координатор – Елеонора Дібрівна, дизайн обкладинки і верстка – Андрій Максименко і Тетяна Кобзарь.

Збірку можна замовити в офісі Руху “Всі разом!” за телефоном: +38(098)858-4848.

Нагадаємо, 17 червня у центрі Києва відбувся лекторій «Консервативна політика: види, зміст, форми». Організатором виступив Кабінет експертів руху «Всі разом!»

Читайте також: Відеотека про консерватизм: перші п’ять відеолекцій опубліковані у вільному доступі

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram