Пара трансів вночі напали на консьєржку житлового будинку у Києві

Актуально
21.11.2022
Пара трансів вночі напали на консьєржку житлового будинку у Києві

У ніч на 19 листопада у Києві три чоловіка у жіночому вбранні атакували жінку-консьєржку. Вночі вони зайшли в будинок, щоб нібито зігрітися, адже були в міні-спідницях. Чергова по будинку наказала їм залишити під’їзд, в результаті виникла суперечка, яка дійшла до бійні. Один із трансів почав бити консьєржку своїми підборами, інший використав газовий балончик.

«Ты обычная консьержка, что ты из себя представляешь?» – вигукували вони. Цією фразою, вони підкреслюють своє зверхнє ставлення до людей навкруги. В цей момент там також знаходився ще один будинковий працівник, який став на захист чергової по будинку. Адже ці чоловіки-трансексуалісти без труднощів могли забити літню консьєржку – вона жінка і фізично слабша за чоловіків у міні-спідницях.

Після розголосу події багато телеграм-каналів почали постити фото та відео цього інциденту. Як зазначає телеграм-канал «Катарсис», один із членів угрупування у торік їздив до Москви. А коли повертався в Україну, жалівся що на кордоні на нього «не так дивились». В інтернеті також можна знайти оголошення, як один з нападників пропонує інтимні послуги за гроші – тобто займається проституцією.

Закінчилось все тим, що на галас прибула поліція. Команду правопорушників забрали у відділення, але ненадовго. Судячи із історій інстаграму, які весь цей час знімали двоє порушників – бійка зійшла їм з рук, їх відразу відпустили. У своїх соцмережах мають підписані як: “danabrier”, “vrodechel” та “vladik_chaika_official”.

Наразі громадянський рух «Всі разом!» звертається із запитом до Національної поліції щоб з’ясувати, які стягнення були накладені на правопорушників після їхньої агресії та незаконних дій.

Нагадуємо, що навесні рух «Всі разом!» вже торкався тем транс-угрупувань у своїх публікаціях. Саме про їхні витівки із перетином кордону України так званими “транс-жінками” – чоловіками, які вдають з себе жінок. Усе ЛГБТ-угрупування волає про права чоловіків у спідницях, а ті, кому обманом чи нелегальним способом вдається перетнути кордон, у своїх відео висміюють українських військових, називаючи їх «лохами».

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram