Отримайте доступ до відео ГЛС за два роки: 2019-2020

Актуально
15.12.2020
Отримайте доступ до відео ГЛС за два роки: 2019-2020

4-5 грудня у Києві відбувся Глобальний Лідерський Саміт. Подія об’єднала понад 600 лідерів у залі та в онлайн у BigMarker. Саміт закінчився, але всі бажаючі отримати доступ до відео Саміту за 2019-2020 роки – можуть це зробити у будь-який час. Для цього потрібно перейти за цим посиланням або заскрініти QR-код, який розміщений на афіші. Переглядайте виступи десятків міжнародних спікерів, надихаючі історії Grander Vision, завантажуйте навчальні матеріали у режимі 24/7.

Удосконалюйте своє лідерство кожний день! Допоможіть собі і своїй команді безперервно зростати разом з вами. Використовуйте цей ресурс для групових дискусій і бізнес-навчання. Від найкращого лідерства виграють всі.

30 екслюзивних промов спікерів ГЛС за два роки:
Крейг Грошел, Т.Д. Джейкс, Кріс Восс, Беар Грілз, Сайді Робертсон, Патрік Ленсіоні, Майкл Тодд, Альберт Тате, Ванеса Ван Едвардс, КАКА, Емі Едмондсон, Томас Премузіч, Паула Фаріс, Рорі Вайден, Маркус Бакінгем, Нона Джонс та інші.

Отримайте свій доступ до ексклюзивного лідерського контенту прямо зараз.
Зробіть ваше грандіозне бачення реальним!

Деталі: +38 068 100-7093
E-mail: global.leadership.summit.ua@gmail.com

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram