Опублікована петиція про оголошення 24 лютого 2023 року днем загальнонаціонального посту та молитви за перемогу України

Актуально
07.02.2023
Опублікована петиція про оголошення 24 лютого 2023 року днем загальнонаціонального посту та молитви за перемогу України

На сайті Президента України опубліковано Петицію про оголошення президентом України 24 лютого (річниця з дня повномасштабного вторгнення Росії на Україну) днем загальнонаціонального посту та молитви за перемогу України. Підписанти просять у керівництва держави провести консультації з Всеукраїнською радою церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) та оголосити загальнонаціональну молитву та піст за нашу перемогу у війні.

Підписати ПЕТИЦІЮ.

На офіційному сайті Президента України 3 лютого 2023 року була оприлюднена Петиція про піст та молитву. Ініціатором оприлюднення Петиції виступає адвокат та резидент Кабінету експертів Сергій Гула.

Головною вимогою є прохання до Президента України, цитуємо: «Тут, ключова роль у президенті держави, щоб він, як глава держави, за допомогою і консультаціями з ВРЦіРО, оголосив такий піст та молитву!», – зазначено у петиції.

В документі згадується історія, що знає непоодинокі випадки, коли країни обороняючись від ворога, оголошували загальнонаціональний піст та молитву. Внаслідок вигравали у війні. Приклади приведені автором у петиції: Англія та Ізраїль.

Автор Петиції Сергій Гула закликає: «Цю петицію потрібно не просто підписати, але і поширити далі, бо я переконаний, що це дуже важливо, щоб Україна перемогла цього року!».

Запрошуємо підписати ПЕТИЦІЮ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram