«Одностатеві партнерства»: користувачі соцмереж обурені

Актуально
10.03.2023
«Одностатеві партнерства»: користувачі соцмереж обурені

Законопроєкт про «одностатеві партнерства» вже став резонансним, автором якого стала народний депутат Інна Совсун.  

7 березня у своїх соцмережах депутат опублікувала пояснювальний текст із хештегом «на часі», так би мовити розклала по полицям чому на її думку так звані «одностатеві партнерства» потрібно просувати саме зараз, у воєнний час в країні.

Її аргументи не були досить переконливими для інтелектуально освічених людей. Хтось відстоює власні цінності, а хтось розуміється на підґрунті ЛГБТ-угрупування завдяки багаторічному досвіду у цій сфері. Проте, серед аудиторії знайшлись й прихильники даного законопроєкту.

Прості українці стали в активну опозицію, мобілізувались у коментарях нардепа. Їхні аргументи були не просто емоційними та обуреними, вони містили в собі факти та сенс. Ось лиш мала частина позиції простих українців: «Цей зухвалий законопроєкт не може бути прийнятий. Оскільки подружжя це чоловік і дружина. А не Іван та Степан. Україна це християнська держава, тому наше суспільство не хоче приймати такий вид партнерства», – Галина Дячук.

«Шановне панство, почитайте Біблію, там написано, що Бог створив чоловіка Адама, а з його ребра створив жінку, наголошую жінку, а не іншого чоловіка. Одностатева сім’я не може нормально існувати… Якщо такі відносини між людьми і є, то це одиниці. І не потрібно заради них міняти законодавство», – Антон Надворний.

«…Ви підпишіть законопроєкт про збільшення пенсій, виплат на дітей, виплат на комуналку. Це зараз на часі? Серйозно?», – Наталія Шилінська.

«От не треба маніпулювати, знаходячи одиничні історії ЛГБТ, що воюють. Трансгендери теж вимагали прав, тепер кричать, що їх не мають права відправляти захищати Батьківщину, спираючись на те, що вони психічно хворі. На часі здорові сім’ї, захист дітей, а не ваше відпрацювання грантів. Поки захисники здорової сім’ї воюють та захищають Україну, ви в тилу робите все можливе, щоб знайти ті соті долі, порівняно з захисниками традиційної сім’ї», – Олеся Чернишова.

«Скоріше на часі гнати таких, як ви – лицемірних продажних лисиць з пошкодженим розумом з Верховної Ради України», – Марія Симоненко.

«Про батальйони військових ЛГБТ тріщать з усіх щілин. Але ніхто їх в очі не бачив. Тепер всю країну будемо нахиляти через те, що декілька все ж там воюють», – Марія Меньшова.

«Я думала, що в Верховній Раді розумні люди. Помилилась, шкода. Такі як ви, інна совсун, це ганьба для України! Як і ваш законопроєкт! За цих людей треба молитись, а не писати під них закони… В Польщі такого немає, бо там за гроші не продаються», – Наталя Довгополова.

«Це називається геноцид українського народу і його демографічного розвитку. Кажу вам, як історик, те ж саме спіткало і Стародавню Спарту, що й призвело до її занепаду», – Ярослав Субота.

«Польща зуміла поєднатися і з НАТО і Євросоюзом, не легалізуючи те, що сьогодні нав’язують країні», – Галина Конончук.

«Не ховайтесь за військовими, вони тут  ні до чого. Признайтесь чесно, що реалізуєте свої бажання», – Михайло.

«Маніпуляції, абсурд, неомарксиська провокація», – Ігор Плохой.

«…схаменіться, цим законопроєктом ви ведете українське суспільство у прірву!», – Анна Мороз.

«Ви так уміло торкаєтесь людських почуттів і хочете на цьому «зіграти», – Альона Атконова.

«Яка ганьба, для чого в час війни дражнити суспільство та розколювати країну? Вже не кажучи про виклик моральним цінностям християн, якими є більшість українців…», – Юрій Олійник.

Подібних коментарів під публікацією нардепа можна знайти навіть не прикладаючи зусиль. Законопроєкт називають «ганебним», порівнюють з «геноцидом українського народу», «маніпуляцією», «ганьбою» та «плювком в обличчя переважній кількості захисників України».

Люди, що виступають за традиційні сімейні цінності, тобто союз чоловіка та жінки, що прописаний у статті 51 Конституції України не могли пройти повз законопроєкту, що має на меті пропаганду протилежних антихристиянських цінностей.

Українці наголошують, що на часі має бути допомога військовим, сім’ям, дітям військових та загалом постраждалим внаслідок війни. Законопроєкти повинні збудовувати суспільство та об’єднувати для спільної мети.

У більшості це викликає обурення та абсолютну протидію «одностатевим партнерствам». Адже суспільство розуміє, що зараз дійсно на часі, за що дійсно треба боротися, і це – сім’я, союз чоловіка та жінки.

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram