На Рівненщині та Херсонщині провели свята для дітей та їх батьків

Актуально
11.06.2021
На Рівненщині та Херсонщині провели свята для дітей та їх батьків

У Рівненській та Херсонській областях пройшло кілька заходів, приурочених до Міжнародного Дня захисту дітей. Організатори розважали діток та підлітків, а також «працювали» з батьками щодо сімейних цінностей. Як пройшли заходи у Рівному, Херсоні, Тучині та Приозерному, читайте у матеріалі нижче.

У Рівному 2 червня прямо на Майдані Незалежності помісна церква організувала свято для дітей та їх батьків. Малеча могла безкоштовно розважатися на батутах та гірках, їла солодку вату та попкорн. На останок для усіх присутніх гостей організатори провели біблійний урок із наочними предметами. На території було багато фотозон та грала фонова музика. Приємну атмосферу додавали привітні  волонтери та доповнював дитячий сміх. Свято організувала церква «Христос є відповідь».

Подібний захід для дітей та підлітків пройшов на початку червня і в селі Тучин Рівненської області. Там організатором виступила місія Agape. На надувних гірках розважалася малеча, а старші діти могли долучитися до майстер-класів із виготовлення різних речей. Така подія пройшла в селі вперше і жителі лишилися дуже задоволені організованим святом.

У Херсонському міському парку 1 червня також пройшло свято для дітей та батьків. Розважальна програма була наповнена конкурсами та естафетами, запальними і веселими флешмобами, творчим майстер- класом та активними ігровими станціями, батутами. Під час святкового концерту талановиті діти демонстрували свої вокальні дані.

«Це свято вкотре нагадало усім дорослим, що, без сумніву, діти потребують нашого піклування й любові щодня, а також про необхідність об’єднувати зусилля заради яскравого дитинства і достойного майбутнього маленьких громадян», – говорять організатори БФ «Віднова плюс» та ГО «Древо».

Також у селищі Приозерне Херсонської області пройшло сімейне свято. Біля Будинку культури 30 травня зібралися жителі селища та гості із області. На імпровізованій сцені виступали різні колективи, діток нагороджували подарунками, а також розігрувалися подарункові квитки на виставу у театр.

Нагадаємо, одночасно пройшов гучний масштабний фестиваль «Всі разом за сім’ю!» у Києві. Захід зібрав десятки тисяч учасників, чотири десятки локацій та професійну сценічну програму.

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram