Михайло Головко, голова Тернопільської облради: «Наше завдання – зберегти і передати дітям сімейні цінності»

Актуально
15.07.2021
Михайло Головко, голова Тернопільської облради: «Наше завдання – зберегти і передати дітям сімейні цінності»

Поточний 2021 рік оголошено Роком родини у Тернопільській області. В рамках цього 11 липня в обласному центрі пройшов масштабний сімейний фестиваль під егідою голови обласної ради – Михайла Головко. Чиновник публічно на сцені озвучив свою просімейну позицію, нагородив родини за плекання сімейних цінностей та саме він ініціював підтримку інституту сім’ї на обласному рівні.

Родинне свято на Співочому полі у парку «Національного відродження» розпочалося із молитви «Отче наш». До організації події долучилися різні християнські організації та місцева влада. У такому тандемі свято виглядало досить гармонійно та природньо.

Михайло Головко, очільник обласної адміністрації, батько чотирьох дітей, на сцені заходу, перед сотнями сімей задекларував свою позицію: «Для українців споконвіку родина – найбільша цінність у житті! З родини розпочинається життя людини! Ми черпаємо з родини все найкраще: любов до рідної Землі, традиції, звичаї, культуру, віру! Коріння української невмирущої нації з тисячолітньою історією передавалося віками з покоління в покоління, з роду в рід! Незважаючи на війни та ворожі наступи окупантів, наші предки передали нам у спадок одвічні українські цінності! Наше завдання, як батьків, їх зберегти, примножити і передати майбутнім поколінням! Ми маємо на власному прикладі популяризувати родинні цінності, незважаючи на антисімейні ідеї, які сьогодні пропагуються в суспільстві!»

Потім голова Тернопільської облради спільно із своєю дружиною – Мар’яною Головко, нагородили вісім сімей у різних номінаціях:

«Багатодітна християнська сім’я» – Мирослав та Олександра Богак;

«Унікальний родинний бізнес» – Роман і Тетяна Репко;

«Багатодітна християнська сім’я у політиці» – Роман і Тетяна Полікровські;

«Чужих дітей не буває» – Оксана Алєксєєва;

«Співуча християнська родина» – Тарас та Оксана Гребеняки;

«Родина Захисників України» – родина Іванюків;

«Пропагування сімейних цінностей» – Богдан та Ольга Чайківські;

«Подружжя з довголітнім шлюбом» – Василь Дмитрович та Людмила Юріївна Лазарчуки.

Головко подякував сім’ям за вагомий внесок у популяризацію сімейних цінностей, укріплення родинних стосунків, розвиток сімейних традицій та забезпечення виховання дітей у родинному колі.

Для гостей свята виступала народна співачка Оксана Білозір, на сцені виступали різні дитячі та дорослі колективи із співами і танцями. Діти отримали у подарунок повітряні кульки. А кожен охочий міг зробити пам’ятне фото біля великої фотозони, виконаної у національних кольорах.

Рух «Всі разом!» висловлює повагу за просімейну позицію голови Тернопільської обласної ради – Михайла Головка та дякує за його активну громадянську участь у розбудові щасливих родин своєї області та України загалом.

Нагадаємо, того ж вікенду, 10 липня, ще два міста провели фестивалі «Всі разом – за сім’ю!»: Черкаси та Скадовськ. Там організатори зробили велопробіг, силове шоу та благодійну ярмарку.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram