Ми передали 14 генераторів – багатодітним сім’ям, військовим та церквам

Актуально
24.01.2023
Ми передали 14 генераторів – багатодітним сім’ям, військовим та церквам

Рух «Всі разом!» закінчив приймання заявок на генератори. Експертна команда відібрала заявки, сконтактувала з людьми та відправила пристрої за наданими адресами. Загалом станом на 24 січня відправлено 14 генераторів.

Отже, з 14 генераторів: 5 для багатодітних сімей, 3 для військовослужбовців, 2 для благодійних ініціатив та 4 для церков. Області до яких поїхали генератори: Харківська, Дніпропетровська, Донецька, Рівненська, Полтавська, Львівська. Під час подачі заявок, вказувались ці категорії. Завдяки наданій інформації, до якої з категорій відноситься потреба у генераторі, процес відібрання заявок був прозоріший та чіткіший.

 

Процедура відправок зайняла декілька днів. Деякі вже встигли отримати пристрої та починають опановувати життєво необхідний апарат.

Нещодавно офіс руху «Всі разом!» відкрив збір коштів на систему безперебійного живлення. Це необхідно для продовження стабільної роботи й служіння руху «Всі разом!», попри постійні відключення світла. Ми створили «Банку» – де ви зможете легко, швидко і доступно підтримати рух «Всі разом!».

Генератори були передані для організації «Всі разом!» та «Асоціації Новомедіа» від друзів з Румунії. Радіостанція «Голос Євангелія» у Тімішоарі під час ефіру, оголосила збір коштів на генератори для України. Прості слухачі радіостанції пересилали свої кошти та в результаті, сума була зібрана.

“Я почула від Руслана Кухарчука про велику потребу у генераторах для України. Тоді ми почали через ефір нашої радіостанції кампанію зі збору пожертв від слухачів. Жертвували прості християни, небагаті. Мій чоловік допоміг знайти і закупити агрегати. Моє серце тепер сповнене радості, що ми могли взяти участь у цій справі”, – розповідає Крістіна Оларіу, яка очолює радіостанцію “Голос Євангелія” у Тімішоарі.

Завдяки друзям із Румунії ми мали можливість разом допомогти сім’ям, військовослужбовцям та церквам. Партнерство у сфері допомоги українському народу – те, що з’єднало весь світ та є підтримкою для українців від початку 24 лютого. Країни, народи, організації та фонди продовжують звершувати допомогу в партнерстві одне з одним.

Пропонуємо до перегляду відео, яке ми зняли під час відправки генераторів.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram