Збір коштів на систему безперебійного живлення для офісу та служіння «Всі разом!»

Актуально
23.01.2023
Збір коштів на систему безперебійного живлення для офісу та служіння «Всі разом!»

Офіс руху «Всі разом!» відкриває збір коштів на систему безперебійного живлення. Це необхідно для продовження стабільної роботи і служіння руху «Всі разом!», попри постійні відключення світла. Ми звертаємось до вас: учасники, друзі, знайомі та навіть тих, хто можливо вперше дізнався про «Всі разом!»

Для чого потрібна ця система?
Безперебійне живлення(БЖ) це постачання стабільного електроживлення для підключеного обладнання при збої в електромережі, тобто вимкнення світла. Коли зникатиме світло, БЖ перемикає обладнання на живлення від акумуляторної батареї, забезпечуючи стабільність і запобігаючи поламки або передчасного зносу техніки.

Попри війну, українці не зупиняються й продовжують далі працювати для своєї держави. Ви можете долучитись до збору. Не має різниці, який розмір пожертви ви в змозі зробити 1, 5, 20 чи 50 грн. Важливо, що вам не все одно.

Офіс руху вдячний кожному за підтримку та допомогу. Ми створили «Банку» – на яку ви зможете легко, швидко і доступно зробити пожертву.


Посилання на пожертву ТУТ:
 https://send.monobank.ua/jar/tPkW6ZoCG

💳Номер картки банки: 5375411203233858

Також QR-код, який можна сканувати на камері телефону.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram