Міністр освіти Лісовий підписав Меморандум з транссексуалом-проституткою, щоб залучити ЛГБТ-фонд у школи і дитсадки

Актуально
29.05.2023
Міністр освіти Лісовий підписав Меморандум з транссексуалом-проституткою, щоб залучити ЛГБТ-фонд у школи і дитсадки

Міністерство освіти і науки України в особі міністра Оксена Лісового підписало «Меморандум про взаєморозуміння» з ЛГБТ-фондом The Arcus Foundation. У підписаному документі декларується ціль: «Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом Arcus Foundation щодо впровадження гендерно чутливих методів навчання в освітній процес закладів дошкілької, загальної середньої та вищої освіти».

Меморандум містить опис проєктів у різних навчальних закладах, які передбачають всебічну пропаганду серед дітей ідей гендерного різноманіття, відповідно – й гомосексуалізму і транссексуалізму. Конкретно зазначається, що Arcus Foundation забезпечить 500 дитсадків та 500 шкіл на території України відповідними агітаційними матеріалами. А конкретно – у період з 2023 по 2025 роки вони отримають ігрові набори, літературу та наочні матеріали.

Мета Меморандуму: «Створити гендерно чутливий навчальний простір без гендерних стереотипів і дискримінацій, у якому люди здатні й готові виявляти, помічати, аналізувати та реагувати своїми думками і діями на все, пов’язане з гендерною нерівністю, гендерними стереотипами».

Також Меморандум визначає, хто буде відповідати за підготовку документації від фонду Arcus. У документі зазначається: «Підготовка для завезення, отримання та розподілу літератури і наочних матеріалів для закладів дошкільної освіти проводиться із залученням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти». Фінансування будь-якої роботи з матеріалами покладається на Arcus Foundation.

У статті 6 Меморандуму зазначається, що Міністерство освіти і науки власними руками забезпечить завезення та розподіл літератури й наочних матеріалів у перші класи державної та комунальної форм власності. Також американський фонд бере на себе відповідальність надавати «кваліфіковану» підтримку педагогам, шляхом проведення різного типу семінарів, курсів та тренінгів, що сприятимуть поширенню пропаганді.

Також Міністерство освіти і науки України та фонд Arcus домовились про моніторингове дослідження щодо ефективності та результативності «реформування» освітнього процесу. Фінансове забезпечення такого моніторингу забезпечує ЛГБТ-фонд Arcus Foundation.

Копію Меморандуму опублікував телеграм-канал MediaКiller.

Фонд Arcus Foundation – що це і навіщо він існує? Відповідь можна знайти на офіційному сайті організації. Вони декларують свою місію максимально чітко і однозначно: «Ми працюємо, щоб забезпечити процвітання ЛГБТ у світі».

Більша частина правління і команди фонду це представники ЛГБТ-угрупування. Дослівно з офіційного сайту: «Наша рада директорів і персонал — це різноманітна група. Приблизно половина нашого персоналу вважають себе кольоровими людьми, а інша половина – ЛГБТ».

«Меморандум про взаєморозуміння» з боку Arcus підписали: Томас У. Ніколс, головний операційний директор та Джанет Мок (на фото), член правління. Ці двоє надто цікаві особистості, тому згадаємо пару моментів з їхньої біографії. Про Томаса відомо, що окрім діяльності у ЛГБТ-фонді, він є членом правління Фонду Міжнародної асоціації подорожей геїв і лесбіянок.

Джанет Мок – це чоловік-трасвестит. Його ім’я при народженні – Чарльз. На особистому сайті Джанет розповідає про власний досвід. Стаття з назвою «Секс-працівники мають значення» описує деталі, як у 16 років хлопець почав продавати секс за гроші («At 16 years old, I began trading sex for money»). Робив це з ціллю заробити кошти для медичного втручання зміни статі.

Таким чином слід наголосити, що фонд Arcus Foundation має головну і генеральну мету – просування політичних ідей ЛГБТ-угрупування, які є ворожими для дітей і сімей. Фонд декларую свої цілі публічно. Але попри це українське Міністерство освіті и науки свідомо йде на підписання Меморандуму з цією структурою.

Організація «Всі разом!» спрямовує запит до Міністерства освіти і науки України з вимогою оприлюднити копію свого Меморандуму з фондом The Arcus Foundation для здійснення громадського контролю і заходів громадянського реагування.

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram