Мерч від руху «Всі разом!»

Актуально
04.05.2023
Мерч від руху «Всі разом!»

Рух «Всі разом!» виготовив власний фірмовий мерч. До нього входить: шоперка (екосумка) з логотипом руху та 3 чашки на вибір. Стильні та оригінальні чашки підкреслюють три ключові напрями діяльності організації. Отримати такий практичний сувенір може кожен бажаючий.

Як отримати та які умови?
Зробіть донат від 1000 грн і отримайте 2 речі з цієї колекції – екосумку-шопер + чашку на вибір.  Це не просто купівля, але й водночас підтримка організації, тобто ваша безпосередня участь у реалізації місії «Всі разом!».

Перша чашка «Всі разом! Громадянський рух» – зроблена з кераміки, має чорний обідок зверху, об’єм – 350 мл.

Друга «Всі разом за сім’ю!» – має конусоподібну форму, зручна для гарячих та холодних напоїв. Колір основи – бежевий, об’єм – 350 мл.

Третя «Кабінет експертів» – за своїм дизайном підкреслює формацію ділових людей-експертів. Стримане поєднання чорного та кавового кольорів із срібним нанесенням тексту доповнить будь-який робочий стіл чи ділову зустріч. Об’єм – 300 мл.

Чорна екосумка шопер «Всі разом!» Гродянський рух» – практичний аксесуар для щоденного використання – зручний та місткий. Буде хорошим подарунком для друга. Або ж виручати в ситуаціях коли потрібна гарна, але зручна сумка.

Отже, отримайте свій комплект – шопер (сумку) та будь-яку чашку на вибір. 

Зробіть донат від 1000 грн на офіційну картку організації 4246001030107910 або за реквізитами у посиланні ТУТ.

Після оплати напишіть нам у телеграм або зателефонуйте на офісний номер телефону +38 (098) 858-4848 і надайте адресу відправки мерчу.

Дякуємо!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram