Масштабний бойкот та петиція: як живе зараз ЛГБТ у США

Актуально
29.06.2023
Масштабний бойкот та петиція: як живе зараз ЛГБТ у США

Цей рік для ЛГБТ-угрупування у Сполучених Штатах Америки став складним. Адже все більше активістів та представників влади у різних штатах підвищує свій голос за традиційні цінності, водночас протидіючи ЛГБТ-пропаганді.

Нещодавно компанії, які підтримали гомосексуалістів з нагоди так званого «прайд місяця» одна за одною зазнають масштабних бойкотів, що тягнуть за собою – падіння продажів, які суттєво вплинули на їхній бізнес. Також негативну репутацію у медіапросторі.

Серед них: Bud Light (виробник пива) – уклав партнерство з транс-інфлюенсером Діланом Малвані; Target (одна з найбільших мереж роздрібної торгівлі) і Kohl’s (оператор універмагів)  – розробили одяг на тематику прайду, і навіть для немовлят, North Face (відомий американський бренд одягу) – зняли рекламу з драг-квін Петті Гонія.

Також технічний гігант Google, мав спонсорувати прайд та драг-шоу за участю трансгендера Пічеса Кріста. Проте, компанії довелось відмовитись від спонсорства прайду та драг-шоу. Це сталось завдяки сотні працівників, які підписали петицію й назвали це прямою образою релігійних переконань і чутливості християн.

Згодом, після опублікування даної петиції Google видалив драг-шоу зі своєї сторінки подій, яке мало відбутись у Сан-Франциско. Підписанти петиції проти ЛГБТ-шоу зазначають, що найбільшим подивом та шоком стала новина про виступ Пічеса Кріста (ім’я при народженні Джошуа Граннелл). Розповідають, що чоловік, який має психічні розлади транссексуальності, регулярно сексуалізує християнські цінності та зневажає їх. Тому небайдужі співробітники компанії вирішили направити колективну петицію.

 

Зазначимо, це не означає, що Google повністю відмовився від підтримки ЛГБТ, проте офіційний неочікуваний протест в цій конкретній історії свідчить, що дієві методи спротиву навіть невеликої групи християн, може дати свої результати.

Тенденція відмови від публічного прийняття ідеї ЛГБТ відображаються і в дослідженнях громадської думки. Нове опитування аналітичного центру Gallup демонструє, що частка американців, які вважають гомосексуальні стосунки прийнятними впала з 71% до 64%, тобто на 7 пунктів. Також знизилась підтримка більшості контроверсійних явищ (наприклад, розлучень, позашлюбного сексу чи евтаназії). Також різко впала підтримка одностатевих стосунків серед прихильників республіканської партії (аж на 14%), також незначне падіння підтримки спостерігається і в демократів.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram