Макарук і Арестович підтримали бійця Азову “Фроста”

Актуально
26.06.2023
Макарук і Арестович підтримали бійця Азову “Фроста”

На агресивні висловлювання з боку ЛГБТ-представників до азовця Миколи «Фроста» відреагували не лише його побратими. Також бійця підтримали Михайло Макарук, відомий військовий, телеведучий, речник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm та Олексій Арестович, політичний і військовий оглядач, екс-радник Офісу Президента України.

Напередодні, боєць батальйону Азов Микола «Фрост» Кущ написав, що не бачив ЛГБТ-представника на війні, і зазначив, що військові не воюють за «сексуальні девіації».

Діячів Михайла та Олексія, як і більшість людей, шокувала така агресивна й ворожа поведінка з боку гомосексуалістів до воїна-героя, який воює з 2017 року (йому було 18 років), згодом пройшов Маріуполь, полон. Нині продовжує воювати.

Михайло Макарук першим опублікував пост у якому намагався максимально чітко й доступно пояснити, за що дійсно воюють військові.

«Я не воюю за ваші так звані «демократичні цінності», які ви вбачаєте у популяризації та підтримці ЛГБТ. І мені глибоко начхати як «порушують ваші псевдоправа». Бо ви не знаєте і не хочете знати обов’язків, але кричите виключно про права», – пише військовий.

Макарук продовжив: «Я проти всяких псевдофестивалів та прайдів, оскільки у воюючій країні мають право на існування єдині паради – паради військових воїнів-героїв. Керівництво ваших організацій – кодло, яке під виглядом «демократичних цінностей» рубить бабло на грандах, тихенько відсиджуючись під час війни десь по за кордонах, та намагається всіляко дискредитувати наші Збройні сили.
Я не бачив жодної централізованої підтримки та допомоги на фронт, ба більше, ніколи про це не чув від так званих «ЛГБТ-спільнот» та інших хто їм співчуває. Все лівацьке кодло в Україні  вже неодноразово
себе дискредитувало під час війни починаючи з 2014 року. Ніхто не забув ваші сепарські плакати під час прайдів, проросійські тези та висловлювання вашої гидоти».

Олексій Арестович через пару годин також опублікував пост у соцмережах. Він розповідає: «Десь у мережі він залишив коментар, у якому виступив проти сексуальних девіацій. А далі – українська тусовка ЛГБТ включила по ньому шакалій експрес і почали агресивно нападати на людину.

Ще один доказ, що ЛГБТ-ідеологія це не про «люди не можуть любити один одного і їх треба рятувати». Це вкрай агресивний ультра-лівий рух, що користується культурою скасування і намагається нам інсталювати цю саму культуру. Також сексуальні девіації як суспільна норма, яка не має ні совісті, ні моралі на шляху встановлення свого порядку денного».

На завершення Олексій зазначив особисту позицію: «Ваші права захищені так само, як у будь-якого громадянина України. Але встановлювати девіації, як норму не дам. А тим більше – не дам переслідувати на цьому ґрунті солдатів – які вмирали за вас, напівдурків. Швидко прибрали рученята від Фроста».

Нагадаємо, що попередньо ЛГБТ-угрупування почало писати гнівливі повідомлення бійцю в особисті. Також надсилали повідомлення у форматі аудіо у яких погрожують, бажають смерті та насміхаються з українських військових. Одне з таких голосових повідомлень оприлюднювали військовий Євген Карась та Олексій Арестович.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram