Кухарчук і Плохой – під забороною!

Актуально
13.08.2020
Кухарчук і Плохой – під забороною!

Просімейні лідери України зазнають цензури та блокування з боку ліволіберальних рухів. Наприклад, голова руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук та резидент Кабінету експертів Ігор Плохой були не допущені для участі у заході, організованому певною громадською структурою на кошти державного бюджету України. Деталі цього інциденту розповів в ексклюзивному інтерв’ю Микола Ляхович, який тривалий час працював у Міністерстві молоді та спорту України.

Перебуваючи на посаді начальника відділу національно-патріотичного виховання МінМолодьСпорту, Микола Ляхович часто відчував тиск з боку різних ліволіберальних рухів, які відверто шантажували його з метою просування гендерної ідеології в державну політику. Про це він повідомим під час інтерв’ю в програмі КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ. Зокрема, він пригадав випадок, коли до Міністерства з регіонів надійшла ініціатива реалізувати освітній проект в галузі інформаційної безпеки.

“В умовах інформаційної війни, наше суспільство потребує формування навичок комунікації з суспільством – тому  цей проект був підтриманий комісією від міністерства. На зустрічі з ініціативною групою цього проекту ми ознайомилися зі списком спікерів, який нам запропонували.  Він був цілковито заангажований і укомплектований з представників оргкомітету “Київ-прайду”. За традицією, у таких випадках, міністерство пропонує також і своїх представників для участі. Ми представили тих експертів, які на наш погляд могли би фахово розкрити особливості та досвід профільної суспільної комунікації. Зі списку були погоджені всі, окрім двох. За жодних обставин у проект не мали бути залучені Руслан Кухарчук та Ігор Плохой. Це була жорстка їхня позиція. Такий підхід вимагає від нас прийняти їхню ідеологію обов’язковою. Це тоталітарна система. Це порушує баланс прав і можливостей”, – розказав в ексклюзивному інтерв’ю для Кабінету експертів Микола Ляхович.

Таким чином, ліволіберальні рухи чинять систематичний тиск на органи державної влади з метою просування саме ідеологічного компоненту в державну політику. Професійна тямущість, експертний досвід та науковий підхід поглинається ідеологічною доцільністю та грантовою спроможністю. Будь-яка ідеологія в Україні не може бути визнаною панівною в державі. Державні службовці зобов’язані неухильно дотримуватися високої професійної етики та відповідати за свої посадові рішення перед українським законодавством і власним сумлінням.

Дивіться програму КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ за участю Миколи Ляховича. Тема: “Неолібералізм на держслужбі. Уся правда”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram