Кухарчук: Представники ЛГБТ-угрупування завжди брешуть на 95-100 %

Актуально
04.07.2023
Кухарчук: Представники ЛГБТ-угрупування завжди брешуть на 95-100 %

«Людей, які от прямо зараз служать в ЗСУ і станом на зараз публічно позиціонують себе гомосексуалістами/лесбійками в районі 50 осіб», – наголосив Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!».

Останні дні медіапростір перенасичений пропагандою так званих «50-100 тисяч військових ЛГБТ», які нібито воюють. Проте інформація, яку ЗМІ так відчайдушно поширюють немає перевірених незалежних джерел.

Руслан Кухарчук опублікував пост у своїх соціальних мережах щодо інформаційної хвилі ЛГБТ на фронті. Він говорить, що зараз українці намагаються поспіхом знайти якісь авторитетні джерела, соціологічні дослідження, статистику або телефонують йому особисто за роз’ясненням. Проте, правда полягає в тому, що протягом його 20-річної діяльності, ЛГБТ-угрупування завжди брехали. Тому можна стверджувати, що і зараз «50-100 тисяч» є абсолютним наклепом на всіх бійців та Збройні сили України.

Хто дезінформує суспільство Кухарчук зазначає: «Всю цю брехню про «від 50 000 до 100 000» генерує гомосексуаліст на ім’я Вітя Пилипенко, організатор публічних гомосексуальних оргій у лісопарках і за сумісництвом медик у 72-ій ОМБ. Саме він з братами по розуму та іншим частинам тіла розкручує в Україні мем «Військові ЛГБТ» і відповідний наратив. Всю цю роботу, ясна річ, щедро фінансує зокрема посольство США в Україні».

Також він наголосив, що цифра ближча до реальної кількості ЛГБТ на фронті – 50 осіб.

«Вам не почулося – не 50 000, а просто 50. Тобто фактично, що немає. Це навіть не мікрогрупа, а якась нано-група. Військовослужбовців з іншими девіаціями, як алкоголізм чи клептоманія, неспівставно більше. Просто посольства не дають алкозалежним в армії гроші на створення власної айдентики й шевронів», – зазначив голова “Всі разом!”.

Проте, що ще гірше, така провокаційна пропаганда злить військових та підриває моральний дух під час контрнаступу. Генеральний штаб і Міністерство оборони – безжалісно оббріхують, а медіа тим часом дискредитують армію у своїх новинах та статтях.

Про це все детально розповів журналіст та голова «Всі разом!» Руслан Кухарчук. Читайте повний текст ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram