Круглий стіл у Львівській міськраді – проти № 9103

Актуально
27.04.2023
Круглий стіл у Львівській міськраді – проти № 9103

У Львівській міській раді 26 квітня відбулось широке обговорення щодо звернень львівських депутатів до Верховної Ради України з недопущенням прийняття законопроєкту «Про реєстровані партнерства» з реєстраційним номером № 9103 від 13 березня 2023 року.

Круглий стіл у Львівській міській раді мав назву: «Формування стратегії сімейної політики на державному рівні». Відбувся за ініціативи громадськості: Всеукраїнський рух “За Християнські Цінності”, ГО “Щаслива Християнська сім’я”, міжнародна світова організація “Скаутство Європи в Україні”, асоціація депутатів-християн, спілка підприємців-християн, громадськість, інтелігенції, релігійних організацій, духовенства всіх конфесій, молоді, свідомих громадян та християн.

Активні діячі та представники організацій, а це близько 78 учасників, з яких 35 спікерів продовжують на своєму фронті говорити, що законопроєкт атакує у прямому сенсі інститут сім’ї в Україні. Їхня позиція чітка – не підтримуємо та засуджуємо. Серед спікерів були друзі та учасники руху «Всі разом!».

Кожен мав свій час для виступу, озвучування плану дій. Також під час круглого столу мали час навіть військові, але у відео-форматі.

Назарій Островський, один із учасників круглого столу коментує: «Я чомусь, думав, що депутатам від Голосу і Слуги Народу у Верховній раді є чим зайнятися в часі війни, виявилося – немає. Коментувати цей абсурд немає змісту, в мене нульова толерантність до будь чого, що покликане знищити усе українське від москалоти до ліваків, які знищують інститут української сім‘ї, прикриваючись, між іншим, маніпулятивно ЗСУ і «євро цінностями».

Нагадаємо, що раніше Львівська обласна рада 6 квітня організувала позачергову сесію на тему: «Захист християнських цінностей. Законопроєкт № 9103 – злочин проти національної безпеки». Депутати вважають неприпустимим ухвалення законопроєкту № 9103.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram