«Кабінет експертів» на телебаченні та радіо: де можна дивитись

Актуально
07.11.2023
«Кабінет експертів» на телебаченні та радіо: де можна дивитись

Організація «Всі разом!» розпочала ретрансляцію аналітичної програми «Кабінет експертів» на регіональних телерадіокомпаніях (ТРК) та радіо.

Процес запустився і наразі програма вже є в ефірі у таких містах України:
– Івано-Франківськ (“ОТБ Галичина”).
В ефірі: понеділок – 13:20, 17:30; вівторок – 07:10; середа – 13:20; п’ятниця – 07:05, 17:30.
– Коломия (“НТК Коломия”).
В ефірі: понеділок – 19:30; субота – 20:00.
– Тернопіль (“ТВ-4”).
В ефірі: вівторок – 17.00; четвер – 11.15; субота – 22.30.

Також дозвіл на ретрансляцію був наданий ТРК у Рівному (“iTV”), Вінниці (“Вінниччина”), Черкасах (“Вікка”).

Якщо ви полюбляєте слухати радіо, то ми є і там. А саме на хвилі Radio M, незалежної української радіостанції інформаційно – просвітницького напрямку.

Слухати «Кабінет експертів» на радіохвилі Radio M можливо у таких містах: Київ та область: 89.4 FM; Івано-Франківськ: 102.0 FМ; Запоріжжя та область: 88.8 FM; Кременчук, Полтавська обл: 97.9 FM; Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Лиман Донецька обл: 87.5 FM; Покровськ, Донецька обл: 103.7 FM; Миколаївка, Одеська обл: 101.7 FM та Гірник, Донецька обл: 105.5 FM.

В ефірі: вівторок: 2:00, 10:00, 22:00. П’ятниця: 2:00, 10:00, 22:00.

Голова аналітичного центру «Кабінет експертів» Руслан Кухарчук разом з командою висловив подяку кожному, хто долучився до цієї ініціативи: «Ми дякуємо нашим партнерам – телеканалам і радіостанціям – за інтерес до наших інформаційних продуктів. Ця колаборація, ми віримо, в інтересах аудиторії. Ще більше якісної аналітики в українському телерадіоефірі».

Програма «Кабінет експертів» надає можливість глядачам знайомитися з експертними думками у різних сферах та отримувати інформацію від провідних фахівців. Ретрансляція даної програми допоможе підняти рівень експертного обговорення та сприяти обміну знаннями у громадах. Адже у випусках торкаються актуальних подій, а також соціальних, політичних та культурних питань.

Також нещодавно був запущений подкаст «Кабінет експертів», який можна слухати на всіх актуальних та зручних для вас платформах. Детальніше писали про це ТУТ.

Нагадаємо, що «Кабінет експертів» – це аналітичний резидентський центр руху «Всі разом!». Його резиденти генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Щотижня ютуб-канал Кабінету експертів публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram