Відтепер «Кабінет експертів» у форматі аудіо. Слухайте на всіх подкаст-платформах

Актуально
19.09.2023
Відтепер «Кабінет експертів» у форматі аудіо. Слухайте на всіх подкаст-платформах

Організація «Всі разом!» презентує подкаст «Кабінет експертів», де обговорюються та аналізуються суспільно-політичні, військові, економічні та культурні процеси в Україні та поза її кордонами.

Подкасти – це насамперед про зручність. Ви можете слухати епізоди у фоновому режимі: під час занять спортом, паралельно з приготуванням вечері і навіть в процесі прибирання квартири. Подкасти також підійдуть для прослуховування в транспорті, наприклад, коли ви їдете на роботу або повертаєтесь додому.

Серед українців такий формат віднедавна набув популярності. Адже на перегляд відео не завжди вистачає часу, саме тому аудіо стало більш актуальним.

Ведучий подкасту Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!», запрошує до мікрофону резидентів, гостей та аналітиків. У розмові віч-на-віч вони обговорюють та генерують найкращі рішення для державних і суспільних перетворень. Кожен епізод подкасту тематичний, тому ви легко можете обрати цікаву для вас тему та слухати у будь-якому місці. У опублікованих випусках вже торкнулись актуальних подій, а також соціальних, політичних та культурних питань.

Де можна слухати подкаст?

SPOTIFY

У додатку в розділі пошук, ви можете знайти нас за назвою «Кабінет експертів».
Також ми залишаємо ТУТ посилання, за яким можна відразу перейти на канал подкасту та слухати доступні епізоди.

APPLE PODCASTS

Посилання ТУТ. Також у розділі пошук, ви можете знайти нас за назвою «Кабінет експертів».

 SOUNDCLOUD

Посилання на подкаст ТУТ. Побачити всі випуски подкасту можна у розділі «Плейлисти», там знайдете відповідну назву нашої програми. Відкриваєте плейлист, і там є повний перелік завантажених випусків.

GOOGLE PODCASTS

Якщо вам зручніше слухати подкаст на Google, радимо перейти за ЦИМ посиланням.

YOUTUBE PODCASTS

Посилання на ютуб-подкаст ТУТ. Також ви можете знайти його на нашому ютуб-каналі – розділ «Подкасти». Доступні до перегляду у відео та аудіо форматі.

Зазначимо, що подкаст створений на основі однойменної телевізійної програми Кабінет експертів руху «Всі разом!». Вона виходить систематично в YouTube каналі формації.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram