Руслан Кухарчук: «Совок – це гей-паради, сім’я – європейська християнська традиція»

Актуально
16.06.2023
Руслан Кухарчук: «Совок – це гей-паради, сім’я – європейська християнська традиція»

«Люди з браком освіченості люблять говорити, що сім’я це начебто савдепія. Я ж хочу нагадати, що совок це гей-паради. Адже у багатьох країнах на гей-парадах беруть участь комуністи, соціалісти з прапорами на зображенні яких серп та молот. Перші лесбійські марші й легалізація абортів були на території Радянського Союзу».

Про це зазначає Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!» у інтерв’ю Ігорю Волошину під час відвідування Форуму сім’ї у Черкасах. Він наголошує, що сім’я це європейська християнська традиція. Натомість ті, хто сприяє розбещенню суспільства є яскравими представниками совка.

На запитання, чому політики просувають ідеї одностатевих партнерств та легалізації канабісу? Кухарчук відповідає, що це людиноненависники, адже своєю ідеологією вони позбавляють Україну поколінь та цілої нації. Вони активно просувають у школи сексуальну освіту, замість предмету статевого виховання. «Тобто, все що робиться з їхнього боку, це вороже ставлення до української нації», – додав гість.

Голова «Всі разом!» пояснює: «Чому ми актуалізуємо цю проблему саме зараз? Тому що є окупант, який нападає на нашу землю і ми вимушені відбиватися і відкидати його назад. Мені здається, що в реальній військовій ситуації всім стає це більш зрозуміло. Адже це такий самий окупант, що хоче розбестити дітей, хоче зруйнувати сім’ю, сказати, що можна творити абсолютну маячню і змінювати законодавство. ЛГБТ-угрупування окупує розум, серце й нищить націю, – також додає, – те, що я говорю не є чимось символічним, це справжня буквальщина. Іншими словами, вони роблять те, щоб не було українців».

Завершує думку тим, що протистояння таким діям є ознакою гідності, сміливості та здорового організму.

Також інтерв’юер Ігор Волошин запитав: як так сталось, що Руслан Кухарчук почав займатись питанням нетрадиційної орієнтації в Україні, чи погрожували йому колись, чому під час одного з анти гей-парадів побили його колег? Відповіді на ці запитання ви почуєте у відео. Приємного перегляду!

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram